Ungár Péter beszólt a Párbeszédnek

„Szerintem egy zöldpárt nem igazán szurkolhat egy szennyező nagyvállalatnak.”

Vizvári Soma
2022. 06. 24. 14:33
UNGÁR PÉTER (FOTÓ: MTI/Balogh Zoltán)
UNGÁR PÉTER (FOTÓ: MTI/Balogh Zoltán) Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szerintem egy zöldpárt nem igazán szurkolhat egy szennyező nagyvállalatnak. A jogos kormánykritika nem szerencsés, ha nagyvállalatok simogatásába fordul át. Önmagában az, hogy a Ryanair adóterhe nő, nem lenne probléma” – írta hozzászólásában az LMP-s Ungár Péter a Párbeszéd Facebook-bejegyzése alatt.

A mikropárt a közösségi oldalán szavazást indított arról, hogy a magyar kormány és a Ryanair légitársaság vitájában kinek van igaza.

„Most, hogy már fényes tekintetű Deutsch Tamás is megszólalt a témában, muszáj feltennünk a kérdést! Kinek szurkolsz a csatában?” – írták posztjukban.

 

A két magát zöldnek mondó párt harca nem most kezdődött. Nemrég az LMP sajtóosztálya a Magyar Nemzet megkeresésére azt írta

Véleményünk szerint Magyarországnak egy valódi zöldpártja van, és ez az LMP.

Egy ideje már zajlik a harc a két párt között az „zöld” megnevezésért

 

Emlékezetes, az áprilisi országgyűlési választás után a párbeszédes Tordai Bence és az LMP-s Ungár Péter harciasan üzengettek egymásnak.

Tordai egy interjúban a DK zöldtagozatának nevezte az LMP-t, mire Ungár azt írta ki Facebookjára: „Én kevés szánalmasabb és fölöslegesebb, az ellenzék teljes hasztalanságát igazoló dolgot tudok elképzelni, mint ha a negyedik kétharmadot hozó súlyos vereség után két héttel, a parlamenti küszöböt együtt jelenleg át nem lépő két zöldpárt egymással kezd el keménykedni.”

 

Borítókép: Ungár Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.