2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Kék hírek

Új hírek érkeztek a Gyürén vonat elé ugró 11 éves kislány állapotáról

Vannak biztató jelek a Gyürén vonat elé lépett 11 éves Hanna állapotával kapcsolatban. Noha a gyermek még nincs túl a nehezén, mint a Bors megtudta, állapota javul.

  • Új hírek érkeztek a Gyürén vonat elé ugró 11 éves kislány állapotáról

Mint arról a Bors beszámolt, a Hannát huzamosabb ideje fizikailag és lelkileg is bántalmazták az iskolatársai. Az őt nevelő nagyszülők hiába beszéltek a tanárokkal, a helyzet nem változott. A 11 éves kislány vasárnap, ebéd után kiment sétálni a házuktól nem messzire levő, éppen a vasút mellett húzódó almásba és kukoricásba, ahol elbújva megvárta a vonatot, majd a szerelvény elé lépett. Hiába fékezett azonnal a járművezető, a gázolást nem sikerült elkerülnie. A gyermeket életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Hannát a nagyszülei nevelik. Az édesanyja rendszeresen látogatja, és az is felmerült, hogy magához veszi, de Hanna végül maradt a nagyszülőknél.

 

József, a kislány nagypapája a Borsnak elmondta: tudja, hogy Hannát cikizték az iskolában.

– Sajnos a gyerekekre jellemző, hogy bántják a másikat, ezzel tisztában vagyok, de mégis úgy gondolom, az nem lehet elég ok arra, hogy egy 11 éves, jó körülmények között élő kislány a vonat elé lépjen. Amikor a gázolásról értesültem, először arra gondoltam, biztos csak be volt dugva a füle, mert zenét hallgatott, de aztán rájöttem: a telefonja itthon maradt – mondta nagyszülő.

Javult az állapota

A kislány súlyos láb- és fejsérüléseket szenvedett, több műtéten átesett. A Bors úgy tudja azonban, hogy a család reményre okot adó híreket kapott, Hanna állapota valamennyit javult.

– A legfontosabb, hogy a koponyáját rendbe hozzák, hogy ne legyen maradandó károsodása – fogalmazott a nagypapa, aki bízik benne, hogy Hanna fel fog épülni. 

Egy másik közeli hozzátartozó a Borsnak kinyilvánította: egy ideig nem szeretne további nyilatkozatokat tenni, de (konkrétumok említése nélkül) annyit elmondott, hogy a kislány némiképp jobban van.

Van segítség!

Ha Önnek, vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!