2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kultúra

Varázslatos olasz zene Budapesten

Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én, a Koncertpromo szervezésében. Az estén az énekes trió egyedi hangszíne és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget.

  • Varázslatos olasz zene Budapesten

Az IL VOLO már az előző turnéjával is hatalmas sikert aratott hazánkban, így a rajongók már nagyon várják az újabb koncertet. A fiatal énekesek repertoárjukban a hagyományos olasz slágerek mellett a világ legismertebb dalaival készülnek, mindenki számára ismert szerzeményeket fognak előadni.

A koncertre jegyek 2023. március 24-én 11:00 órától vásárolhatók meg a Koncertpromo honlapján, a www.koncertpromo.hu oldalon keresztül. A jegyek korlátozott számban érhetőek el, így a rajongóknak érdemes időben beszerezniük őket.

„Az IL VOLO tagjai nagyon örülnek, hogy újra Magyarországra jöhetnek, és az újabb koncerten találkozhatnak a rajongóikkal. Biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét, és együtt énekelhet velünk a legnagyobb slágerekre.” – mondta Piero Barone, az IL VOLO tagja.

Horváth Roland, a Koncertpromo ügyvezetője elmondta: "Izgatottan várjuk az IL VOLO koncertet, hiszen már évek óta szerettük volna hazánkban látni a fiúkat. Az IL VOLO a klasszikus olasz zene mellett olyan világsztárokkal is dolgozott együtt, mint Plácido Domingo vagy Barbra Streisand, így biztosak vagyunk abban, hogy a koncerten egyedülálló élményben lesz része a közönségnek. A Koncertpromo már olyan crossover koncerteket szervezett, mint 2CELLOS, HAUSER, The Piano Guys, David Garrett, Vanessa Mae, IL DIVO és sok más hasonló műfajú koncert, és hisszük, hogy az IL VOLO is méltó helyet foglal majd el ebben a sorban. Ne hagyják ki ezt a felejthetetlen zenei élményt, várjuk Önöket szeretettel az október 9-i koncertre!"

Az IL VOLO koncertje egy olyan este lesz, amelyet a zene szerelmeseinek nem szabad kihagyniuk. Vegyék meg a jegyüket, és legyenek részesei egy felejthetetlen zenei élménynek!

További információk és jegyvásárlás a www.koncertpromo.hu oldalon érhető el.

IL VOLO - Budapest Aréna - YouTube videó: https://youtu.be/CoH9SG-jON8 

IL VOLO - Budapest Aréna - 2023. október 9.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!