​Verések nehezítik Ronaldo gyermekeinek az életét

A sztárlabdarúgó Cristiano Ronaldo élettársa, Georgina Rodríguez egyre több betekintést enged a család életébe. A spanyol modell ezúttal arról beszélt, hogy a hírnév miként nehezíti meg a gyermekeik mindennapjait.

Magyar Nemzet
2023. 03. 26. 17:16
Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo
Portuguese footballer Cristiano Ronaldo's partner Georgina Rodriguez (2nd-L) walks with Ronaldo's children Cristiano Ronaldo Jr (R), Alana Martina (L), Mateo (C) and Eva Maria (2nd-R) to the stage during his unveiling at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on January 3, 2023. (Photo by AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napokban jelent meg a Netflixen futó Én vagyok Georgina című sorozat második évadja. A fókuszban párja, Georgina Rodríguez van, aki ezúton betekintést enged a család életébe. Többek között arról is beszámolt, hogyan vészelték át egy évvel ezelőtt kisfiuk, Angel elvesztését, most pedig a spanyol modell az El Hormiguero című televíziós műsorban arról beszélt, hogy a hírnév miként nehezíti meg a közösen nevelt gyermekeik, Cristiano Junior, Eva, Matteo, Alana és Bella Esmeralda életét.

​– Az iskolában többször is előfordult, hogy megverték őket. Sosem ütnek vissza, inkább szenvednek, mert arra tanítottam őket, hogy ne verekedjenek és viselkedjenek tisztelettudóan – árulta el Rodríguez.

Cristiano Ronaldo élettársa hozzátette, szigorúan neveli a gyermekeit. Azt várja el tőlük, hogy becsüljék meg az ételt, amit a tányérjukra tesznek.

​– Mindig figyelmeztetem a kicsiket, hogy egyék meg, amit eléjük tesznek. Ha mégsem így történne, akkor a maradékot megkapják uzsonnára. Ha pedig a beszéd nem lenne elég hatásos, néha videókat mutatok nekik éhező gyerekekről, és azt mondom nekik, hogy ők is erre a sorsra juthatnak – tette hozzá Rodríguez.

Borítókép: Cristiano Ronaldo párja, Georgina Rodríguez és négy idősebb gyermeke (Fotó: AFP)

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.