2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Megismétlődött a múlt heti tragédia, együtt vetett véget életének egy házaspár

A hatóságok gyilkos-öngyilkosságnak minősítették a szomorú esetet.

  • Megismétlődött a múlt heti tragédia, együtt vetett véget életének egy házaspár

A 49 éves Stacy és férfje a 45 esztendős Steven Stearns önkezűleg vetett véget az életének.

Mint azt a Crime Online megírta: 

a rendőrség által fellelt holttestek mellett a pár két szeretett kutyájának teteme hevert

- a zsaruk egy, az ingatlanból érkező segélyhívást követően szálltak ki a helyszínre.

 

A család egyik barátja szerint korábban a házaspár mindkét tagjánál rákot diagnosztizálták: a férfi gyógyíthatatlan tüdő, míg a nő gyomorrákban szenvedett – ráadásul a szerelmesek egyik ebe is haldoklott már.

Az eset nyomán az is kiderült, hogy egy barát pontosan tudta, mire készül a pár:

Steven elmondta, hogy ha kell, együtt mennek majd el, hiszen volt köztük egy ezt illető megállapodás

- mondta el a neve elhallgatását kérő férfi, hozzátéve, hogy a kemoterápiát feleségével együtt elutasító Stearns megeskette, senkinek sem szól a dologról.

A pár ráadásul nemcsak a rendőrséget értesítette halála előtt: egy perccel a segélyhívás előtt még búcsúüzenetet is posztoltak közösségi oldalukon, melyben egyedül hátrahagyott szeretteik miatt éreztek bánatot.

A nyomozás ugyan még nem erősítette meg, de feltehetően a férfi végzett feleségével, majd maga ellen fordított a gyilkos fegyvert – a minnesotai pár ingóságait rászoruló emberekhez juttatják majd el.

Mint arról múlt héten beszámoltunk, egy Bukarestben élő házaspár kéz a kézben ugrott ki a tömbházuk hetedik emeletéről, a szemétledobó ablakából.a nyugdíjasok nem tudtak megbirkózni azzal, hogy egyre jobban megromlik az egészségük.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!