Új vezetők az ATV-nél!

2023. június 05. 20:38

Házon belülről igazol új kreatív igazgatót és művészeti vezetőt a csatorna.

2023. június 05. 20:38
null

Új vezetők érkeznek az ATV-hez, házon belülről – írta meg a Media1. A portál információi szerint június elsejétől a televízió kreatív igazgatójaként dolgozik az eddig a Spirit FM-et is irányító Korvin Tibor, míg az új művészeti vezető Balogh Ferenc lett.

A Media1 emlékeztetett, hogy Korvin Tibor tíz éve az ATV Csoport munkatársa és a Spirit FM indulása óta a rádió vezetője. Megtudták azt is, hogy az eddigi művészeti igazgató, Lengyel Zsolt és az ATV útjai elválnak.

Németh S. Szilárd, az ATV Csoport vezérigazgatója a portálnak hozzátette: „Gyors átalakulásban van a médiafogyasztás, ezért meg kell erősíteni a vezetőséget olyan személyekkel, akik értik, milyen trendek vannak a piacon.”

Nyitókép: MTI/RÓKA LÁSZLÓ

Kapcsolódó cikkek

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. június 07. 08:26
"...ezért meg kell erősíteni a vezetőséget olyan személyekkel, akik értik, milyen trendek vannak a piacon." A hazaárulás, a hazugságok legmagasabb fokára kapcsolni. Ha mér lehet ettől is magasabbra. Bár ezeknél az aljasság nem ismer határokat. Ennyi.
Reszelő Aladár
2023. június 06. 13:22
Művészeti vezető? Mi ez, valami zenekar?
fodor-laci@freemail.hu
2023. június 06. 07:26
Remélem megmarad Sváby(aki a civil életben is a Hugo Boss-t hordja)szavazása! "Akarja, hogy olcsóbb legyen az üzemanyag?"...90% NEM! És további nagyon releváns kérdések és válaszok.
Odone Ricci
2023. június 06. 07:05
Hány igazgató van ebben a TV-ben ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik