2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

12 éves lány megerőszakolásáról fantáziált az általa szerkesztett újságban a váci baloldal képviselője

A váci Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje azonnali lemondásra és közéletből való távozásra szólította fel Matkovich Ilonát, váci polgármestert és a jobbikos Fehér Zsoltot, az Emberi kapcsolatokért felelős bizottság elnökét.

  • 12 éves lány megerőszakolásáról fantáziált az általa szerkesztett újságban a váci baloldal képviselője

Le kell mondania és távoznia kell a közéletből Matkovich Ilona váci polgármesternek és a jobbikos Fehér Zsoltnak, az Emberi kapcsolatokért felelős bizottság elnökének – szólított fel Imre Zsolt, a váci Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje.

A bizottsági elnök korábban pedofil tartalmú, szexista, nőgyűlölő szennylapot szerkesztett, amelyben gyomorforgató dolgokról volt szó.

A városvezető falazott a jobbikos politikusnak ahelyett, hogy lemondásra szólította volna fel, ezért a helyi ellenzék szerint neki is vállalnia kell a felelősséget.

Pedofil tartalmú, szexista és nőgyűlölő szennylapot szerkesztett a váci önkormányzat egyik baloldali képviselője, amelyben egy 12 éves kislány megerőszakolását, meggyalázását és megcsonkítását ábrázolta, hogy más beteges, pornográf jellegű tartalomról ne is beszéljünk

– mondta Imre Zsolt, a Fidesz–KDNP váci szervezetének polgármesterjelöltje. A jelölt hangsúlyozta, Fehér Zsolt a Jobbik váci önkormányzati és Pest vármegyei képviselője, a baloldali párt helyi elnöke, és a szintén baloldali Matkovich Ilona polgármester vezette váci testület Emberi kapcsolatokért felelős bizottságának elnöki pozícióját is betölti.

Visszataszító pedofil szöveg

– Egy beteg, aberrált ember ül a váci képviselő-testületben, ezért helyeztek ki óriásplakátokat a város több pontjára és juttatnak el minden váci háztartásba egy, az ügyet bemutató szórólapot, mert a váciaknak meg kell tudni, milyen ember jár köztük – fogalmazott Szabó Csaba, a váci Fidelitas elnöke, önkormányzati képviselőjelölt, aki brutálisan durva részleteket osztott meg a Fehér Zsolt főszerkesztésével készült Arbo Nyúz nevű lapból. A sajtótermék címlapján „egy kislány éppen magához nyúl”, de meztelen nők és náci jelképek is vannak rajta. A képviselőjelölt felolvasta a Pedofeeling című írást, ami így hangzott: (Vigyázat, a cikkben nagyon durva részleteket lehet olvasni a baloldali politikus szerkesztette lapban megjelent írásból!)

A buszmegállóban láttam meg a kis aranyost. Lehetett úgy 13 éves, vékony, alacsony, szinte semmi melle nem volt. De az arca… Rajzolni sem lehetne szebbet. Bevallom, megkívántam a kis aranyost. Feltűnés nélkül mögékerültem és kiemeltem a pénztárcáját a táskájából. Nem vagyok tolvaj, de valahogy meg kellett vele ismerkednem. A kis csaj rám se nézett, mondhatnám magasról leszart. Az ilyen kis csajok még babáznak, nem kívánják a f...szt. Mázlim volt, a tárcában volt a diákigazolványa. Beának hívták, 12 éves, váci. Délután megkerestem a házat és elvittem neki a pénztárcát, én, mint a becsületes megtaláló. Nagyon örült neki, majd kiugrott a bőréből! Behívott. Vesztére! Nem volt otthon senki, meg akart kínálni egy kólával. Azt mondtam neki, játszunk rablósat, amit úgy kell csinálni, hogy kikötöm őt valamihez… Nagyon tetszett neki a játék, de közöltem vele, hogy meg kell motoznom, és be kell néznem a testnyílásaiba. Ott állt előttem meztelenül, a p...ncija nedves volt. Nem bírtam magammal, bevágtam neki a répát, ha nehezen is, de sikerült. Először ellenkezett, de aztán rrrr…

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

Fotó: Kurucz Árpád

18

Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.

  • Ha ön elmúlt 18 éves, az "Elmúltam 18 éves" gombra kattinthat, és a tartalom az ön számára elérhető lesz.
  • Ha ön nem múlt el 18 éves, kattintson a "Nem vagyok még 18 éves" gombra, így ez a tartalom az ön számára nem lesz elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint Amerikában rendszerszintű elnyomás van

Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete, ahol rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik – közölte az ázsiai ország külügyminisztériumi szóvivője, akinek szavait a KCNA észak-koreai hírügynökség idézte.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!