2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Több megállón keresztül szexelt a mogyoródi HÉV-en egy pár

Éppen, hogy csak felocsúdtak az emberek Kerepesen a recskarém után, mire másnap már szopófantommal kellett szembesülniük. Azonban a település polgármestere nyíltan felvette a harcot a nyilvános perverzkedők ellen.

  • Több megállón keresztül szexelt a mogyoródi HÉV-en egy pár

Az önkielégítő rémről a rendőrségen tettek bejelentést, miután az ismeretlen férfi a helyi HÉV megállójában kapta elő azt, amit csak a négy fal között szabadna:

- Tisztelt lakosság, egy egészen elképesztő eset történt itt most délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz egy feljelentés kapcsán, ugyanis itt, a Szilasligeti HÉV megállóban, a jegypénztár mögött egy férfi önkielégítést végzett, és többen látták – mondta el egy videóban a polgármester, aki ezután viszont magához, a titokzatos perverzhez szólt.

Édes egy komám. Annyi eszed van, hogy a térfigyelő kamera alatt pergeted a mézet, akkor a következőt kockáztatod: ha kettő napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, mivel ez a full HD felvételt produkál a csodálatos kézimunkádról. Nos, ha nem jelentkezel, felkerül a Facebookra, Twitterre, YouTube-ra meg ahova lehet, és népszerűbb leszel, mint a kőbányai orális fantom. További szép napot 

– köszönt el udvariasan, de szigorúan Gyuricza László. Mivel az óra már igencsak ketyeg, és közeleg az a bizonyos határidő, a Bors felkereste a település vezetőjét, aki elárulta, hogy még nem jelentkezett a recskafantom, akiről nem tudják, hogy ki lehet.

Sajnos láttam a felvételt, de nem ismertem fel, és még nem jelentkezett 

– mondta Gyuricza László, aki leszögezte, hogy ígéretét betartja.

Nem az a fajta polgármester vagyok, aki elkendőzi az ilyesmit, hanem keményen kiállok azért, hogy az ilyen alakokat elkapják, minden apa, férj és jóérzésű ember nevében

– jelentette ki határozottan – Kiállok amellett, amit ígértem, tartom az adott szavam, nem fogok pironkodni – szögezte le.

 

 

Úgy látszik, mások is kedvet kaptak arra, hogy a tömegközlekedésen perverzkedjenek, ugyanis legutóbb egy hölgy a párját kényeztette a mogyoródi állomásig orálisan, majd a férfi leszállása után egyedül folytatta tevékenységét.

A polgármester minden hasonló tett ellen szikla szilárdan fellép.

Minden erőmmel harcolok ez ellen, nem tűröm, hogy ezek elharapódzanak 

– jelentette ki.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!