Putyin: Moszkva átveheti Washingtontól a lefegyverző csapás koncepcióját

Ez egy éltechnológiai eszközökkel a vezetési pontok ellen végrehajtandó támadás, amely megfosztja az ellenséget az irányítórendszerektől.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2022. 12. 09. 16:30
PUTYIN, Vlagyimir
Moszkva, 2022. december 6. Vlagyimir Putyin orosz elnök videókonferencia keretében tárgyal az orosz Biztonsági Tanács tagjaival a moszkvai Kremlben 2022. december 6-án. MTI/AP/Kreml/Pool/Mihail Mecel Fotó: Mihail Mecel
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oroszország biztonsága szavatolásához fontolóra veheti, hogy átvegye az amerikaiaktól a lefegyverző csapás koncepcióját − jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteki biskeki sajtótájékoztatóján.

Először: az Egyesült Államoknak van egy megelőző csapás elmélete. Másodszor: egy lefegyverző csapásmérő rendszer fejlesztésén dolgoznak. Mi is ez? Ez egy modern, éltechnológiai eszközökkel a vezetési pontok ellen végrehajtandó támadás, amely megfosztja az ellenséget az irányítórendszerektől

− mondta Putyin. −Ha már erről a lefegyverző csapásról beszélünk, talán el kellene gondolkodnunk azon, hogy átvegyük amerikai partnereink fejlesztéseit, és a biztonságuk szavatolására vonatkozó elképzeléseiket? −tette fel a kérdést.
 

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök videókonferencia keretében tárgyal az orosz Biztonsági Tanács tagjaival a moszkvai Kremlben 2022. december 6-án (Fotó: MTI/AP/Kreml/Pool/Mihail Mecel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.