2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Politikai hobbista

Politikai hobbista – Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Bús Balázzsal, a Nemzeti Kulturális Alap alelnökével, Óbuda volt polgármesterével beszélgetett.

  • Politikai hobbista –  Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam

„A Szabó Tímea-féle történet a leggonoszabb, amit az utóbbi időben láttam” – mondta el Bús Balázs, Óbuda volt polgármestere a Politikai hobbista című műsorunkban, hozzátéve, hogy a baloldali politikus nemcsak ellene folytat lejáratókampányt pedofilügyek kapcsán, azok elhallgatásával alaptalanul vádolva ellenfeleit, hanem szent életű emberekkel szemben, így Böjte Csaba atyával szemben is.

A volt óbudai polgármester kifejtette: Szabó Tímea országgyűlési képviselőként folyamatosan a mentelmi joga mögé bújik, amikor pedig az általa oly gyűlölt kormánypárti többség felfüggesztette a mentelmi jogát, „teljes hisztérikus kirohanásban tört ki”. Bús Balázs emlékeztetett, ugyanakkor van olyan baloldali politikus is, aki önmaga mondott le mentelmi jogáról egy hasonló ügyben. „Látható azért, hogy van különbség köztük. Szabó Tímea szerintem egy nagyon gyáva gazember” – szögezte le a politikus.

A teljes adást itt tudja megtekinteni:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Politikai hobbista: A droglegalizáció kérdése + videó

Politikai hobbista: A droglegalizáció kérdése + videó

A stúdióban Szamosi Tímea, Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, valamint a műsorvezető: Jeszenszky Zsolt. A műsor második felében a hobbista Haller József neurobiológussal, a Drogkutató Intézet igazgatójával beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!