Így néz ki, mikor aknára fut egy orosz harckocsi (Videó)

2023. február 07. 13:00

Az orosz haderő folyamatosan próbál áttörni a tüzérségi és páncéltörő fegyverek által védett frontvonalon.

2023. február 07. 13:00
null

Egyelőre nincs arról hír, hogy az orosz hadsereg áttörést ért volna el a napok óta támadott Vuhledárnál, azonban a harcokról több felvétel is kikerült a Twitterre. Úgy tudni, hogy hétfőn számos harckocsit és nehézfegyvert vetettek be a város környékén. 

Bár az ukránok hatalmas orosz veszteségekről számoltak be, amit biztosan tudni, hogy az oroszok legkevesebb egy T-90S-t elvesztettek, a képsorok szerint a tank aknára futott, miközben egy másik harckocsi mellett készült elhaladni. 

Az orosz hadsereg a tudósítások szerint jelenleg Vuhledárnál próbálja áttörni a tüzérség és a páncéltörők által védett frontvonalat, ám egyelőre nem arattak nagy sikereket.

Nyitókép: Twitter

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorostalanság
2023. február 07. 20:18
F@szomat a mandi ukránszopó szerkesztőségébe. Meséljétek már el, hogy miből látszik az, hogy ez orosz tank? Meséljétek már el, hogy miből látszik az, hogy ez Ukrajnában történt? Menjetek már a pics@ba, hogy naponta leadtok ilyen azonosíthatatlan szarokat a nácik seggét nyalva...
zulte
2023. február 07. 19:55
Olvasom a kommenteket, és elgondolkodtam rajt, van-e itt olyan, aki látott már orosz katonát...?! Orosz tankot...?! Orosz bármilyen haditechnikát...?! Vagy mindenki csak nagyon okos, a hallottak, olvasottak alapján...?! 88-ban, a Debrecen melletti Hajdúhadházon /ami H-h-téglás is/, volt egy hatalmas lőtér, úgy tudom megvan még... Nos, ott egyszerre voltunk éleslövészeten egy orosz lövészezreddel, akikkel volt pár páncélozott csapat szállító, emlékeim szerint Bmp-1, és BRDM-2, és pár T-64-es... Nos, mi kaptunk 9 db 7,62-es lőszert, a szintfelméréshez, az orosz katona egy kartondobozt, amiben kb . 300 darab volt... Mi le kellett hogy adjuk a kilenc hüvelyt, ők csak lőttek, és tárazták az AK-kat... Amig tartott... Utána levonultak... Jött a következő csapat... A mi kiképzőink, /rajparancsnokok /megnézték, felírták ki hány kört lőtt, náluk a kiképző altiszt a mi sz. parancsnokunkkal elment be a faluba... Ja, és nekünk szar Amd-65-ös volt, nekik AK... A páncélozott járműveik fel-alá száguldoztak, minta fizettek volna nekik azért hogy pazarolják, égessék a dízelt... Semmivel sem törődtek ezek a srácok, az átlag ,, muszka" napról-napra élt... A közvetlen parancsnokaik jobban féltek a katonáiktól mit a saját feletteseiktől... Ezért a ,,személyzeti" vodka adagjaikat mindig időben kapták meg, és elég nagy ,,teret" hagytak nekik... Ők meg csőre töltött fegyverrel jártak, aludtak is... Féltek a katonáiktól, sokszor okkal... Az orosz katonai rendőrségtől tartottak egyedül a sorállományúak, mert ha ők intézkedtek valamiért, akkor az intézkedés alá vont gyorsan eltűnt valahol Szibériában... Vagy... https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/szovjet-hadsereg-orosz-katona-szokes-kaviar-betores-tanyavilag-statarium-ak47/0s259r8 Az orosz hadsereg, sosem hasonlított, és nem is fog egyetlen más ország reguláris hadseregére... Arról pedig még szó sem esett, hogy bármit eladtak, amire vevőt találtak, akár saját, akár a sereg tulajdonna volt... Bármiért, amit utána hazaküldtek, vagy vittek... Ja, és mindent elloptak, csencseltek, kisajátítottak.. De ez mellett hatalmas szívük volt, és akit kedveltek, azért tűzbe mentek... Szóval, lehet őket szeretni, lehet őket utálni, de az átlag katona ott is csak egy ember... A politikusnak meg ágyútöltelék... Mint minden országban... Háborúk voltak, lesznek, a katona vérzik, meghal, a politikus dumál, meggazdagszik...
akkor ki
2023. február 07. 18:10
Ukrán hogy néz ki, mikor ráfut? Ja, hogy nekik nincs! Hát most kapnak pár darabot, és a ragadozó nagymacskákkal elfoglalják Moszkvát. Mosolyogva bámulom, mikor égnek a Leók meg a Cselendzserek, na meg az Abramszok. Lesz jajveszékelés.
Klebermann
2023. február 07. 16:36
Robbanjon is fel az összes getvás orosz, aki nem bir a tökén maradni otthon. Meneküljenek véres fejjel, ahogy tőlünk is anno!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik