2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Sport

Carlo Ancelotti lehet a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

Ednaldo Rodrigues, a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) elnöke azt szeretné, hogy Carlo Ancelotti legyen a válogatott következő szövetségi kapitánya.

  • Carlo Ancelotti lehet a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

Rodrigues elismerte, hogy a 63 éves olasz edző az első számú jelöltjük a posztra, de hangsúlyozta, nagyon ügyelnek a szabályok betartására, hiszen Ancelotti szerződése jövő nyárig szól a Real Madridnál. Az elnök hozzátette, hivatalosan egyelőre nem vették fel a kapcsolatot az edzővel vagy a menedzserével, de legkésőbb május végén szeretnék bejelenteni az új kapitányt.

A válogatott előző szakvezetője, Adenor Leonardo Bacchi azt követően távozott a posztról, hogy a csapat kikapott a horvátoktól a decemberi világbajnokság negyeddöntőjében. Február közepe óta - ideiglenes megbízatással - Ramon Menezes irányítja a nemzeti együttest.

"Ancelottit egyöntetűen tisztelik a játékosok. Nemcsak Ronaldo Nazario vagy Vinicius Junior, hanem mindazok, akik nála játszottak. Sőt, nem csak a játékosok kedvence, de úgy tűnik, a szurkolóké is, mert bárhová megyek Brazíliában, minden stadionban ő az első, akiről a drukkerek kérdeznek" - mesélte Rodrigues.

Hozzáfűzte, nagyon szeretetteljesen beszélnek az olasz mesterről, elismerve a pályafutása során végzett példamutató munkáját.

Az elnök leszögezte, olyan edzőre van szükségük, akit a játékosok tisztelnek és csodálnak. Mint kiderült, a jelöltek között van Jose Mourinho, az AS Roma, Jorge Jesus, a Fenerbahce és Fernando Diniz, a Fluminense vezetőedzője is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!