2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Bayer show

Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

Magyarázatot kér a svéd miniszterelnök arra, hogy a magyar parlament miért halasztja tovább a szavazást Svédország NATO-hoz való csatlakozásáról. Deutsch Tamás szerint azonban nem kérdéseket kellene feltenniük a svédeknek, hanem inkább válaszokat kellene adniuk arra, hogy miért kritizálták folyamatosan Magyarországot. A Fidesz európai parlamenti képviselője volt Bayer Zsolt vendége a show-ban.

  • Deutsch Tamás: A svédcsavar visszajár

,,Mindenki menjen el a fészkes fenébe, aki a háború eszkalációja érdekében tesz meg súlyosabbnál súlyosabb politikai lépéseket ahelyett, hogy fele annyi energiával, de a békéért dolgozna!” - így üzent a Fidesz európai parlamenti képviselője a háborúpárti nyugat-európai politikusoknak. A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság ugyanis elfogató parancsot adott ki az orosz elnök ellen. Deutsch Tamás szerint mindez azonban nem oldja meg a háborús konfliktust, mert annak kizárólag csak a béke vethet véget.

,,Ez a közlemény, ez a felelőtlen politikai színjáték ez az orosz agresszió miatti ukrajnai háborúban elkövetett emberiség elleni bűncselekmények áldozatainak az emlékét sérti, mert ez nem azt segíti, hogyha voltak ilyen bűncselekmények, akkor a tényleges felelősöket lehessen megtalálni, hanem ez az egész, ezt a ki tud egyre durvább dolgot mondani a másikra”

- tette hozzá.

Deutsch Tamás beszélt arról is, hogy hazánk ugyan támogatja Svédország NATO csatlakozását, de olyanok kérik a segítséget, akik az elmúlt években alaptalanul támadták Magyarországot.

,,Vagyunk egy szövetségben, ahol elvileg mi szövetségesek vagyunk és ti ócska, aljas politikai ideológiai hazugságokra építve tudatosan ártotok nekünk. Szeretnénk megkérdezni, hogy a NATO-ban ez így lesz?”

- tette fel a kérdést.

Deutsch Tamás kitért arra is, hogy az Európai Parlament keresetet nyújtott be a magyar gyermekvédelmi törvény ellen, ugyanis homofóbnak tartja azt. Az európai parlamenti képviselő szerint azonban a Brüsszel részéről indított jogi eljárás magyarellenes, hazugságokra és rágalmakra épül. A magyar dollárbaloldal EU-s képviselői pedig mindent megtesznek azért, hogy a keresethez még nem társult országokat rávegye a csatlakozásra.

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!