Puzsért is felhívta Bohár Magyar Péter ügyében (Videó)

2024. március 26. 19:09

Úgy tűnik, sikerült felbosszantania.

2024. március 26. 19:09
Puzsér Róbert

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Bohár Dániel több baloldali megmondóembert is felhívott, arra volt kíváncsi, elítélik-e a Varga Judit bántalmazásával kapcsolatos híreket. A felkeresett véleményvezérek között Puzsér Róbert is szerepelt. Vele kapcsolatban Bohár Dániel közösséig oldalán azt írta: Puzsér Róbert szerint vicces, hogy Magyar Péter bántalmazta Varga Juditot!”  Csakhogy Puzsér szerint nagyon nem ez a helyzet. 

Mint Puzsér Róbert az esetről fogalmazott: „Bohár Dániel azt kérdezte tőlem, hogy miért lettem ideges attól, hogy családon belüli erőszak a téma. Ez a pillanat új tétet adott a beszédhelyzetnek: Bohár ekkor már nemcsak Magyar Pétert gyanúsította párkapcsolati erőszakkal, hanem engem is.

Annyira abszurd volt ez az alattomosan sejtetett vád, hogy nem bírtam magam türtőztetni, és feltört belőlem a röhögés.

Ezt hallva Bohár Dániel megkérdezte: jól érti-e, hogy humorosnak tartom a családon belüli erőszakot? Csak ekkor kaptam a hülye fejemhez, amivel azt képzeltem, hogy egy emberi lénnyel beszélek, miközben egy karaktergyilkos gépezetnek asszisztálok, és szolgáltatok anyagot a velem való leszámoláshoz. Elköszöntem, és megszakítottam a vonalat.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Nincs kétségem afelől, hogy Bohár Dániel hangfelvételt készített a beszélgetésünkről az engedélyem nélkül.

Puzsér Róbert teljes bejegyzését ide kattintva, míg Bohár Dániel  kapcsolódó felvételét az alábbiakban tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­­ö­­s­­­ ­l­­­á­­n­­­y­­­o­­k­ ­­v­á­­­r­n­­a­­k­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Palatin
2024. március 30. 21:23
Egy férfi, - aki korábban szerette a feleségét -, de mégis összebalhézik vele, a statisztikák szerint ez 80%-ban azért történik, mert a fickó, ami az állóképességet illeti, már nem áll a helyzet magaslatán, és tudat alatt be akarja magának bizonyítani, hogy nem ö a hunyó. Általában az új viszonyában sem változik a helyzet, amit aztán pénzzel próbál meg kompenzálni.
Palatin
2024. március 30. 21:16
AZ AZ EMBER, AKINEK OLYAN LELKI, MORÀLIS, PSZICHOLÒGIAI DEVIANCIÁI VANNAK, MINT MAGYAR PÉTERNEK, ÚGY HÀPOG ÈS ÙGY TOTYOG MINT MAGYAR PÈTER, AZ NEM SZABAD, HOGY VEZETÖ POLITIKUS LEGYEN. Ezért nagyon fontos az, amit Varga Judit elmondott. EZÈRT!
Palatin
2024. március 30. 21:14
Rögtönöztem egy versikét, hogy Péterünk méltó helyet kapjon a magyar költészet kincsestárában: Forradalmi lázálom lengi be az étert, Az ördög küldé közénk Magyar Pétert. Ha megy az ember az utcán pár métert, A zendüléstöl elfelejti a Pithagorasz tételt. Ki ez a fickó itt Mephisztó bugyrából? Kinek lelke készült sokszínü gyurmából. Ki fényesen megélt a sok süket dumából, Ferde lény ö, ki hü párját gyötörte hálából. Hamis prófétát rejteget gunyája titkon, Dumája hitvány, alantas, örvénylö ciklon, A hitszegö árulók dalával teljesen szinkron. Úgy fest ö, mint sáska a bazsarózsa-szirmon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!