2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Külföld

Az orosz haderő drónokat és ballisztikus rakétákat vetett be

Továbbra is elkeseredett harcok zajlanak Kelet-Ukrajnában, elsősorban Bahmut térségében.

  • Az orosz haderő drónokat és ballisztikus rakétákat vetett be

Az orosz erők a város nagy részét már elfoglalták, azonban az ukrán haderő kitart. Visszatérő katonák házról-házra zajló harcokról számolnak be.

Moszkva azt közölte, hogy ukrán szabotázs- és felderítőcsoportokat lepleztek le és semmisítettek meg Kupjanszk közelében.

Felrobbant egy ukrán lőszerraktár Andrijivkában, áldozatokról nem érkezett jelentés.

Az ukrán katonai vezetés azzal vádolja az orosz erőket, hogy ismét civil célpontokra támadtak drónokkal és rakétákkal Zaporizzsjában és a környéken.

Az ukrán légvédelem legkevesebb hat kamikaze drónt lőtt le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!