Kifutón a fiúk, ahogy még nem látta a magyar válogatott játékosait + videó

Miként általában válogatottbeli etapok végén, a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen után a magyar labdarúgó-válogatott tagjai nem hivatalos egyenöltözetben, hanem civilben nyilatkoztak és hagyták el a Puskás Arénát. Elég széles volt a spektrum, hiába, az ízlés és a divat sokrétű.

Magyar Nemzet
2023. 03. 28. 14:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintha csak divatbemutatót láttunk volna. szaggatott farmerben és rózsaszínű pólóban, világoskék, rövid nadrágos, Szalay Attila pedig zöld meglegítőben nyilatkozott az újságíróknak. Vécsei Bálint és diszkrétebb szettet választott, történetesen farmernadrághoz farmerdzsekit viselt.

A Ripost érdekes videót vágott össze a Bulgária ellen 3-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtező után az úgynevezett vegyeszónában.

Borítókép: a magyar labdarúgó-válogatott játékosai persze így mutatnak a legszebben. Egységben, a himnuszt énekelve, pláne, ha győznek a meccsen (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.