Egy 18 éves focista megdöbbentő vallomása arról, mi a különbség a magyar és a külföldi edzések között (VIDEÓ)

2023. április 01. 06:16

Szédületes különbségekről mesélt Szűcs Tamás.

2023. április 01. 06:16
null

Rövid interjút adott Szűcs Tamás a Nemzeti Sportnak. A debreceni labdarúgó most épp az FC Copenhagen tagja, előtte a Honvéd játékosa volt, ennek kapcsán hasonlította össze a két csapat edzéseit:

Hívni kellett egy taxit, mert egyszerűen annyira más... Ami a Honvédnál max volt, ami maxot nyújtottam az edzésen, az ott hatvan százalék. Ott negyven százalékot pluszba még bele kell tennem, hogy ott úgy tudjak szerepelni, mint a Honvédnál” – fejtette ki a 18 éves focista.

@nemzeti_sport Szűcs Tamás #magyar #magyarfoci #foryou #fyp #nekedbe #nso original sound - Nemzeti Sport

Nyitókép: Képernyőkép

Kapcsolódó cikkek

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. április 05. 22:29
40%-kal hosszabb az edzés Dániában? 40%-kal többet kell futni Dániában? 40%-kal gyorsabban kell futni Dániában? 40%-kal messzebbre kell rúgni a labdát Dániában? Vagy mi a 40% többlet, amit bele kell tenni?
Reszelő Aladár
2023. április 04. 13:26
Kis matek. Az ember nem tud 100% felett teljesíteni, maximum nagyon-nagyon rövid távon és általában sérülések árán. Tehát jobban hangzana, hogy a Honvédnál kb 60%-on pörették a dolgot. Vagyis tudjuk azt, amit eddig is tudtunk: itthon az edzések irama karcsú. Aki szeretne többet elérni, az menjen olyan akadémiára, ahol vállalják, hogy a szart is kihajtják a játékosból. Aki pedig maga érzi, hogy nem elég kemény az edzés, az tudhatja, hogy nincs jó helyen.
fraktoaster
2023. április 03. 01:30
Egyébként az a +40% már lehet, hogy a Fradi és a Honvéd között is megvan itthon. Nem feltétlen kell Dánia legjobb csapatába menni.
KKEE
2023. április 02. 07:58
Ha ezen múlik, miért nem lehet itthon is átvenni az élvonalbeli edzések módszerét????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik