Varga Judit elárulta, volt férje folyamatosan kormánybuktatással fenyegetőzött

2024. március 28. 10:09

Újabb megrázó részletekre derült fény.

2024. március 28. 10:09
HZ1_7335 Magyar Péter

Fotó: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a Frizbi című műsorban drámai részleteket mesélt a Magyar Péterrel való házasságáról, amelyben éveken keresztül szenvedett a kapcsolati erőszak különböző formáitól.

„Magyar Péter nem politikai célzattal készítette a hangfelvételt, és nem is azért, hogy engem megvédjen, hiszen azzal folyamatosan zsarolt, hogy ha elmerek válni, akkor feljelent”mondta Varga Judit a műsor házigazdájának, majd azt is elmesélte, nem kívánja senkinek, hogy az átélje, amit ő, hogy a házastársa titokban hangfelvételt készít róla, amivel később zsarolja.

Ezt is ajánljuk a témában

Varga arról a sajtóban megjelent esetről is beszélt, amelyről rendőrségi jelentés is készült. Ebben a korábbi miniszter védelmét ellátó rendőr azt írta: Varga kérte, hogy menjen el vele a lakásukhoz, így lehetett tanúja az egyre hangosabb szóváltásnak. A rendőr állítása szerint Varga Judit láthatóan félt, és a jelenléte nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.

A jelentés szerint Varga többször érte a férjét, hogy engedje el, és ha máshogy nem jut ki, kimászik az ablakon. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy:

majd megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked. Az egész kormány bele fog ebbe bukni, óriási botrányt csinálok ebből.”

Varga Judit végül a rendőrautóval ment el a gyerekekért, férje ugyan megelőzte őket, de nem engedték be a házba, majd a rendőrök vitték el a Miskolcra, a nagyszülőkhöz is.

A rendőr szerint Magyar „a gépjárművel való közlekedés során veszélyeztette a környezete életét, testi épségét, a rendőri felszólításnak vonakodva vagy egyáltalán nem tett eleget, agresszív, megfélemlítő, fenyegetőző magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat, megbotránkoztatást keltsen”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­l­­­á­n­y­o­­k­ ­­v­­á­r­­­n­­­a­­k­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 28. 21:18 Szerkesztve
KBA98
2024. március 28. 16:33
Ennek az aljas embernek olyan családi háttere van, hogy úgy gondolja neki mindent lehet!
alexandrosz-2
2024. március 28. 14:41
Varga pofajával göbbels tóni ugat. Ha volt bantalmazás, miért tűrte: - egy jogvégzett miniszter, - a szemelyi védelmét ellátók, - a nemzetvédelmi szolgálatok, - a rokonok, - a barátai, munkatársai, - közös gyermekfelügyelettel váltak el, - nem tett a hazug kvótaribanc feljelentést se. Nem volt bántalmazás? Varga egy tehetetlen, hazudozó ócska kvótaribanc. A volt férje egy patkány, akinek a patkánylàny 3 kispatkányt ellett. Most komolyan, ezek után màr ki a faxomat érdekel 2 bukott zsidesz szektás ármánykodása, göbbels tóni hangszerelésében? A blikk szennylap ehhez képest egy tudományos értekezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!