Magyar Péter ezúttal Deutsch Tamásba akart beleállni, de csúnyán felsült

Varga Judit volt férjének az állításait nem árt a helyén kezelni.

Forrás: Mandiner2024. 03. 29. 11:33
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíróság által megalapozatlannak ítélt vallomással találta meg Deutsch Tamást Magyar Péter – mutatott rá a Mandiner. Csütörtöki Facebook-posztjában Varga Judit egykori férje Deutsch Tamásba, a Fidesz EP-listavezetőjébe és veterán politikusába állt bele. A júniusi választásokra készülő újdonsült politikus egy 2015-ös perben készült iratot tett közzé, amiben egy rendőr arról értekezik, hogy Deutschot szerinte bedrogozott állapotban érte tetten két alkalommal is. 

Ám mivel képviselőként mentelmi jog illeti meg, a hatóság emberei mindkétszer kimenekítették, nem indult ellene eljárás. A hírportál felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarnak ezt a közlését is érdemes a helyén kezelni. 

A tanúvallomás ugyanis abból a perből származik, amit épp Deutsch indított, miután az Együtt volt vezetője, az ismét aktivizálódó Juhász Péter nyilvánosan ledrogosozta

– hangsúlyozta a Mandiner. Juhász ebben a procedúrában csatolta egyéb iratok mellett a Magyar Péter által most posztolt tanúvallomást, amit azonban még az első fokon Juhásznak igazat adó bíróság is figyelmen kívül hagyott a teljes megalapozatlansága miatt. 

Az állítólagos írásos vallomást tevő állítólagos rendőr semmilyen formában nem volt hajlandó megjelenni a tárgyaláson, nem reagált a bíróság megkeresésére sem. A jogerős ítéletben aztán a joghatóság mindenkit eltiltott a Juhász által megfogalmazott valótlanságok terjesztésétől, így adott esetben a poszt közléséből még Magyar Péternek is jogi problémája lehet.

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.