2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Még az egész élete előtt áll, de retteg elhagyni otthonát a 9 éves fiú

Testvére nem tudta megvédeni az ámokfutótól, ami miatt borzalmas sérüléseket szenvedett el egy kisfiú. Egy pillanat alatt változott meg örökre az élete.

  • Még az egész élete előtt áll, de retteg elhagyni otthonát a 9 éves fiú

Örült támadás áldozatává vált egy mindössze kilenc éves kisfiú. Még az egész élete előtt áll, de mégis retteg elhagyni az otthonát. Az egyik este az idősebb testvérével sétáltak az utcán, amikor a 26 éves Faisal Khan követni kezdte őket. A fiatal az idegen őrül támadásának az áldozatává vált, ami során tizenötször szúrta meg. A véres és indokolatlan támadás során brutálisan megsérült az arcán és a fején.

Khan csak akkor állt le, amikor a lakók elkezdtek kijönni az otthonaikból. Sikerült elmenekülnie, de a véres kést egy közeli ház feljárójára dobta.

A kínok között szenvedő fiút kórházba szállították, csak egy hajszálon múlt az élete. Egy speciális helyreállító műtéten is át kellett esnie, de az életét örökre megváltoztatták a sérülései. Többek között maradandó hegek csúfítják el, amik örökre megbélyegzik. Mindennek a tetejébe, a támadás óta rémálmok gyötrik és képtelen elhagyni biztonságot adó otthonát.

Khant később letartóztatták, de a rendőrség nem tartotta alkalmasnak a kihallgatásra. Mentális állapota miatt határozatlan ideig kórházban tarják. Annak ellenére, hogy bűnösnek vallotta magát, csak akkor tervezik elengedni, ha úgy ítélik meg, hogy már nem közveszélyes – tudta meg a The Sun.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!