Reagált a kormány Navracsicsra: Ez tény és nem vélemény

2022. július 06. 22:35

A miniszter szerint nem a gyermekvédelmi törvény miatt fagyasztották be az uniós pénzeket, a kormány szerint viszont de.

2022. július 06. 22:35
null

A területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter korábban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt mondta, őt úgy tájékoztatták Brüsszelben, hogy

az úgynevezett gyermekvédelmi törvénynek semmi köze nincsen a befagyasztott forrásokhoz.

Az ATV Híradójával szerdán a Kormányzati Tájékoztatási Központ viszont azt közölte, hogy „Magyarország ellen ma is eljárást folytat a brüsszeli Bizottság és továbbra is a törvény módosítását követeli. Ez tény és nem vélemény.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. július 07. 17:51
Hivatalosan persze hogy nem a gyermekvédelmi tv miatt fagyasztották be a kifizetéseket, hiszen az törvénytelen lenne. Amúgy de. Hisz politikus. Ergo hazudik az összes brüsszeli ganéláda féregnyúlvány.
KBA98
2022. július 07. 16:01
Nem hiszek neki! A miniszterelnök úr ne bízzon meg benne!
rókabácsi
2022. július 07. 12:41
látszik,hogy nem tudnak már mit hazudni az egész brüsszeli banda!
MorbusHungaricus
2022. július 07. 11:09
Semmi ellentmondás nincs Navracsics korábbi mondása és a mostani kormány-közlés között: Nem azt mondták Brüsszelben, hogy nincs probléma a gyermekvédelmi törvénnyel, hanem azt, hogy nem azért nem fizetik ki a visszatartott pénzt. "Hivatalosan" nyilván nincsen köze a két dolognak egymáshoz, csak a valóságban. Mivel ezt a valóságot az unió nem akarja elismerni, Navracsics szerintem arra törekszik, hogy a valóságban is váljon szét a két kérdés, ne csak "hivatalosan", azaz, hogy a "hivatalos" értelmezés szerint alakuljon a valóság is, magyarán fizessék ki a pénzt, annak ellenére, hogy gond van a gyermekvédelmi törvénnyel. Megint csak szerintem, de ilyen nyilatkozatokkal és közlésekkel mindkét részről felesleges kavarni a trutyit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik