2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Murányi Levente: Jakab hülye, Gyöngyösi nemzetáruló

Gyöngyösi Márton „nem is hazaáruló, több annál, nemzetáruló” – mondta Murányi Levente ’56-os forradalmár, a Jobbik volt alelnöke a Magyar Jelennek adott interjújában. A párt egykori országgyűlési képviselője olyan megdöbbentő dolgokat állított a Jobbikról, miszerint „az egész Jobbik egy mese”, „ez már a pénzről szól”, „Gyöngyösi Márton nem különb morális kérdésekben, mint Földi István”, illetve, hogy Gyöngyösi „az amerikaiak, ha úgy tetszik, a háttérhatalom embere”.

  • Murányi Levente: Jakab hülye, Gyöngyösi nemzetáruló

Borítókép: Jakab Péter és Gyöngyösi Márton (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Egészen megdöbbentő részleteket árult el a Jobbikról Murányi Levente abban az interjúban, amelyet a Magyar Jelennek adott. A párt egykori alelnöke a múlt szombaton tartott tisztújításról, és az elnökjelöltekről azt mondta, találkozott Ander Balázzsal és Gyöngyösi Mártonnal is a kongresszus előtt, mindkét jelölt beszédét meghallgatta. – Balázsénak volt tartalma és mondanivalója, Gyöngyösié ezzel szemben egy jó nagy pufogtatás, jó nagy mellébeszélés volt. Ezt követően megkértem, világosítson fel, melyik éne az igazi: amit 2012 tájékán láttunk a parlamentben, vagy a mostani, amit Brüsszelben folytat nemzetárulási szinten a magyarság ellen? Mellébeszélt, mint mindig – fogalmazott Murányi, aki szerint 

Gyöngyösinek „igazából nincs mondanivalója”. 

– Kedveltem, mert kulturált, jó megjelenésű, szimpatikus fiatalembernek gondoltam, több nyelven beszél. Tudható, hogy Münchenben érettségizett, és Írországban védte meg a diplomáját. A műveltsége megfelelő volt ahhoz, hogy az ember azt gondolja, hogy átlát a szitán politikai kérdésekben. (…) 

A filoszemitizmus csúcsára eljutni a fejlődés csimborasszója volt a véleménye szerint

 – mondta a jobbikos.

Mint fogalmazott, a szombati választáson, amikor Ander Balázs bejelentette visszalépését Gyöngyösi javára, akkor ő felállt és dühöngve elment, „mert gyakorlatilag Ander Balázs is átállt”. 

– Ez egy sunyi dolog volt, mert velem nem közölte, pedig én több helyen is kampányoltam az érdekében, illetve a párt érdekében, mert én úgy gondolom, hogy Gyöngyösinél mindenképpen jobb lett volna Ander Balázs. Gyakorlatilag elárult, el se mentem volna a kongresszusra, ha ezt tudom. (…) Az egész Jobbik egy mese – nyilatkozta Murányi.

A Jobbikon belüli harcokról a volt alelnök azt mondta, „ez már a pénzről szól. Az egész Jobbik a pénzről szól”, míg Jakab Péterről úgy fogalmazott, azt gondolta, hogy egy politikailag informált, széles látókörű valaki. 

– Nem az. A politikához tök hülye. Nincs politikai érzéke. És ez a BKV-ellenőr asszisztensnője, aki lehet, hogy neki az ágyban nagyon kedvező, de a politikához szintén tök hülye. És így két politikához tök hülye vezette a pártot idáig 

– hangsúlyozta.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!