2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Vezércikk

Vezércikk: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

Várjuk a svéd kormányzati szereplőktől, hogy megnyugtassák a magyar parlament tagjait, hogy minél nagyobb parlamenti többséggel tudjuk támogatni Svédország NATO-csatlakozását, hasonlóan Finnországéhoz - fejtette ki a miniszterelnök politikai igazgatója. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.

  • Vezércikk: Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő

A tartalomból: 

  • CSATLAKOZÁS - Támogatjuk a svéd NATO-csatlakozást, de van egy kis bökkenő
  • HANGULATKELTÉS - Ukrajna is a magyar gyermekvédelmi törvény ellen hangol
  • SZÖVETSÉG - Megszólalt Putyin Kína és Oroszország valós kapcsolatáról
  • ZÖLDÜLÉS - Párbeszéd-Zöldek néven folytatja munkáját Karácsony pártja
  • ANTIFA - Újabb szélsőbaloldali radikálist azonosított a német rendőrség

Vendégeink: 

  • Fricz Tamás, aki szerint a kérdés az, hogy egyenrangú tagállamok vagyunk-e, vagy még mindig ott tarunk, hogy a nyugati országok azt várják tőlünk, hogy mindenre kritika nélkül bólogassunk
  • ifj. Lomnici Zoltán, aki úgy látja, a svéd- és a finn-NATO csatlakozás ebben a háborús helyzetben nem a békepártiak táborát fogja erősítani Európában
  • Móczár Gábor, aki úgy látja, ez egy egyszeri és nagyon fontos alkalom arra, hogy Magyarország kikérje magának a tiszteletet, és azt, hogy egyenlő partnernek tekintsék végre

Műsorvezető: M. Kovács Róbert.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!