Török Gábor: Magyar Péter semmi újdonságot nem mond az ellenzéki pártokhoz képest

2024. március 27. 22:59

A politológus szerint válságban van a Fidesz, de ebből az ellenzék semmit sem tud profitálni.

2024. március 27. 22:59

Nyitókép: Képernyőfelvétel 

Hosszú ideje nem látott politikai válság van Magyarországon – mondta Török Gábor politológus a Partizán műsorában. Török szerint a kezdeményezést ennek ellenére nem tudta megszerezni az ellenzék, az előbb a médiánál, most pedig Magyar Péternél van.

Emiatt az ellenzéki pártok profitálni sem tudtak a helyzetből. 

A politológus szerint Magyar Péter semmi újdonságot nem mond az ellenzéki pártokhoz képest, a beszédeiben ugyanazokat az állításokat ismétli meg, amit ők is szoktak, ennek ellenére áttudta törni az ellenzéki pártokat „érintő unalmat”. 

Török szerint azonban az is egyértelmű, hogy Magyar Péter már korábban is politikus akart lenni, nem spontán döntést hozott meg, amikor színre lépett. Hozzátette, hogy azóta viszont kapkod.

A politológus szerint az a legnagyobb kérdés, hogy Magyar Péternek sikerül-e megszólítani a Fidesz-szavazókat is, mivel mostani támogatói már korábban is ellenzékiek voltak, akik „várták a messiást”.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­ö­­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­k­ ­­­v­­á­­r­n­­­a­k­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
catalina11
2024. április 04. 11:07
Török Gábor: Magyar Péter semmi újdonságot nem mond az ellenzéki pártokhoz képest" Török Gábor sem!
zakar zoltán béla
2024. március 28. 09:09
Kész Zoltán kézcsókját küldi a viadukt korlátkáról?
ben2
2024. március 28. 08:41
Török Gábor csak azt nem érti már vagy 14 éve, hogy amíg az ellenzéki politika ugyanazért a kb. 25-35% szavazóért vívott zéró összegű játék marad, addig max. az ellenzékben van (konstans) válságállapot. Orbán vezéráldozatot hozott, mert az államigazgatás súlyos hibát követett el, ami már a Fidesz szavazóbázisát is elérte. Ezt a szavazóbázist a szánalom nyikhaj Magyar Péter viszont nem fogja érdemben befolyásolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!