Hont Márki-Zaynak: Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?

2022. május 21. 18:20

A publicista szerint Márki-Zay most ugyanazt mondja, amiért a bukott miniszterelnök-jelölt Hontot még Fidesz-bérencnek nevezte.

2022. május 21. 18:20
null

Közösségi oldalán posztolt arról Márki-Zay Péter, hogy „a Fidesz ebben a rendszerben választáson gyakorlatilag leválthatatlan. Ha valaki azt gondolja, hogy másik programmal vagy másik vezetővel megpróbálva legyőzheti Orbán Viktort, az nemcsak téved, de hazudik is”.

A bukott miniszterelnök-jelölt bejegyzéséhez Hont András kommentált, amelyben úgy fogalmazott, ő hónapok óta ezt mondta, annyival árnyalva, hogy „ha a Fidesznek van egy masszív 60-70 százalékos elutasítottsága a magyar társadalomban, akkor nincs az a választási rendszer és médiastruktúra amelyik megvédené. De nem volt megközelítőleg sem ekkora elutasítottság, sőt, egyenesen nagyobb a támogatottsága, mint az elutasítottsága a kormánynak, ami ilyen ellenzék mellett nem csoda”. 

Ezt mondtam végig az elmúlt hónapokban, és mit csináltál te? Elindultál a választáson, és őrjöngtél, hogy akik azt mondják, hogy az ellenzék nem fog nyerni, azok Fidesz-bérencek”

– jelezte a publicista. 

Hont András és Márki-Zay Péter viszonya az elmúlt időszakban nem mondható felhőtlennek. Hont András a kampány során többször is kritikával illette a miniszterelnök-jelölt tevékenységét, aki erre azzal vádolta meg Hontot, hogy „álellenzéki”, és a még a választás után is arra tett utalást, hogy Hont Andrást a Fidesz fizetné. 

Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?”

– kommentálta Márki-Zay mostani bejegyzését Hont, azzal zárva gondolatmenetét, hogy Márki-Zay Péter „mindenféle szövegeléssel és egymásgyalázással ellentétben” ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter. 

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2022. május 22. 15:03
Valami zárt osztályon kéne kicsit "nyugtatgatni a beteget".
mzsmnb
2022. május 22. 13:29
Nincs felemelőbb dolog, mint amikor ezek ölik egymást! :-)
amca
2022. május 22. 08:13
Na,ilyen a hyres de mocsok rácia. De mocsok alapon választottak a prlik. Ez a majmun nyert. Egyétek és vegyétek-mondta Hessoss Hrisztosz.
kurbitalis
2022. május 22. 06:00
Hont = Puzsér II. Tiporjátok csak egymást, gyerekek. Bakáts kontrázik nektek, s lebunkózza MZP-t egy rúd téliszalámival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik