Paul McCartney meglengette az ukrán zászlót a Glastonbury Fesztiválon

2022. június 26. 17:55

A Beatles legendája ezzel fejezte ki szolidaritását Ukrajnával.

2022. június 26. 17:55
null

A Glastonbury Fesztivál szombati napján  koncertjének ráadásában Paul McCartney meglengette Ukrajna zászlaját. A Beatles legendája hatalmas tapsot kapott, amikor a zászló kék és sárga csíkjai alatt állt, de a fesztivál ukrán zenészei számára ez több volt mint egyszerű gesztus.

„A katonák, az ukrajnai és a világ minden táján élő emberek számára a nagy sztárok támogatása és megértése azt mutatja, hogy az igazság a te oldaladon áll” – mondta Marko Galanevics a DhakaBrakha nevű folkkvartettből.

Az ukrán eurovíziós győztes Kalush zenekar szintén dicsérte a liverpooli világsztárt a támogatásáért.

„Sokan követik és hallgatják a bálványaikat, így az olyan szupersztárok, mint ő, akik kifejezik Ukrajnának nyújtott támogatásukat, nagyon sokat segítenek nekünk abban, hogy népszerűsítsük az ügyünket” – mondta Oleg Pisjuk frontember.

A Beatles legendás dalszerzője június 18-án ünnepelte 80. születésnapját, amiről a Mandiner is megemlékezett.

 

Fotó: MTI/AP/Invision/Joel C. Ryan

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krampus
2022. június 28. 03:08
Remelem lenditett is hozza egyet s kozben uvoltotte, hogy Slava Ukraine. Azert hihetetlen latni, hogy a media agymosasa milyen teren modositja az emberi tudatot. Je suis Hohol!
Kivűlálló
2022. június 27. 14:34
"Paul McCartney meglengette Ukrajna zászlaját." A hülye fasz! :D
telekaszter
2022. június 27. 13:05
Szánalmas, mint ahogy az is, hogy amikor az I've Got A Feeling c. Beatles dalt játszották, kivetítőn ment a '69-es tetőkoncert, így Lennon "énekelte" a középrészt...Számomra, mint Beatles-fanatikus számára, ez eléggé visszatetsző és olcsó szenzációhajhászás.
pipa89
2022. június 27. 09:06
Na, ez is egy szűklátókörű, beetetett angolszász! Hét évtizede folytat háborúgazdaságot az USA. Minden évre jut újabb és újabb zsákmányszerző hadjárat, iraki, szír, afgán, líbiai zászlókat miért nem lobogtattál, Gombafej!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik