Ujhelyi szerint tehertétellé vált Orbán, és ezért le kéne mondania – keményen kiosztották a hazánk ellen szavazó politikust

2022. november 30. 18:47

Budai Gyula emlékeztette a baloldali képviselőt: az Európai Parlamentben arra szavazott, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat.

2022. november 30. 18:47
null

Ujhelyi István a Facebookon jelentkezett be, és fejtette ki véleményét azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság a hazánknak járó források részleges felfüggesztését javasolta. „Bármelyik demokratikus országban ilyen helyzetben a kormánypártok lemondásra szorítják a tehertétellé vált miniszterelnököt” – fogalmazott. 

A posztja alatt azonban Budai Gyula, fideszes politikus helyre tette a baloldali EP-képviselőt. „Pista, miután saját hazád ellen szavaztál az európai parlamentben, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó forrásokat, még van a pofádon bőr kommentelni ebben a témában!? Úgy látom van!” – fogalmazott Budai.

 

Pipák és ikszek: Magyarország jó úton halad az uniós pénzek irányába, de még nem kapja meg azokat

Ma délben sajtótájékoztató keretében derült fény arra, hogy pontosan mi is az álláspontja az Európai Bizottságnak a magyar nemzeti helyreállítási tervvel, a jogállamiság magyarországi helyzetével és az uniós költségvetés védelmével kapcsolatban. Kiderült: a magyar újjáépítési terv a legkiválóbbak között van - fogalmazott a mai kormányinfón Navracsics Tibor területfejlesztésért felelős miniszter.

 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovtib
2022. december 01. 20:44
Mi az, hogy a hazánk ellen szavazó politikus? A haza melletti szavazat az, amit helyesnek gondol valaki. Azért szavaz így. Azért ő szavaz és nem mások. Őt is magyar állampolgárok választottak. Őket képviseli pont azzal, ahogy dönt. Erre kapta a felhatalmazást.
209158783
2022. december 01. 14:56
Jó, hogy föltetted ezt a kérdést, "kis hülyém", MERT A VÁLASZ EGÉSZEN EGYSZERŰ: tehertétel az, aki hagyja elveszni a sokmilliárdos támogatást, ha nem ő teheti zsebre( lásd még a norvég pénzt is!), tehertétel az, aki hozzánemértésével tönkreteszi az egészségügyet, meg az oktatást, egyáltalán az egész országot. A "kutatások" azt mutatják, hogy ki fizetett értük.
Doromb13
2022. december 01. 11:46
A kommenteket olvasva egyenesen elborzadok attól,hogy milyen emberek között élek.Itt választásokkal már nem lehet nyerni,jönnie kell egy forradalomnak,vagy valami másnak,amivel kiiktatható ez a jelenlegi,mindentől elrugaszkodott,hazaáruló bagázs.
Attyla
2022. december 01. 11:41
Újhegyi nem magyar születésű hanem román! Újhegyi román ügynök!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik