2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

VB 2022

Klinsmann szerint óriási csalódás a németek kiesése

A játékosként 108-szoros válogatott Jürgen Klinsmann, a német labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya óriási csalódásnak nevezte, hogy a Nationalelf a csoportkörben búcsúzni kényszerült a katari világbajnokságtól, ugyanakkor kijelentette, hogy az együttes nem érdemelte meg a nyolcaddöntőbe kerülést.

  • Klinsmann szerint óriási csalódás a németek kiesése

Az 58 éves szakember szerint a következő napok "nagyon-nagyon kemények és nehezek lesznek", a német szövetségnek ugyanis a vb-szereplést ki kell elemeznie az elejétől a végéig, miközben a sajtó "hurrikánként" tombol a kiesés miatt.

"Németország nem érdemelte meg a továbbjutást, mert mindhárom csoportmeccsén átmeneti állapotban futballozott, támadásban pedig nélkülözte a sikerhez szükséges hatékonyságot" - írta a BBC-nél vezetett blogjában Klinsmann, aki szerint a válogatott átszervezésében a 2024-es, hazai rendezésű Európa-bajnokság sokat segíthet.

"Másfél év áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy felkészüljünk az Eb-re, és ez jól is elsülhet, helyre lehet állítani a koncentrációt. Megnyugtató ugyanakkor, hogy a válogatottnak van egy csodagyereke Jamal Musiala személyében, aki egészen kivételes futballista" - fogalmazott a játékosként világ- és Európa-bajnok, 2006-ban német szövetségi kapitányként vb-bronzérmes szakember. Klinsmann szerint ugyanakkor az nem volt szerencsés, hogy a 19 éves Musialának egy vb-n kellett megtapasztalnia, hogy szinte az egész csapat az ő játékától függ. "Remélem, hogy ez nem zökkenti ki az eddig nyújtott jó formájából" - tette hozzá.

A legendás ex-futballista úgy vélte, további tehetségek is vannak a Nationalelfben, akik ugyan még nem érték el saját csúcsteljesítményüket, de "remélhetőleg erősebben térnek majd vissza".

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Messi újabb rangsor élén

Messi újabb rangsor élén

Lionel Messi immár egyedül vezeti azt a ranglistát, amelyet a válogatottban a világ- és kontinensbajnokságokon szerzett gólok összmennyisége alapján tart nyilván a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS).
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!