Az ukrán katonai hírszerzés főnöke kimondta: Ukrajna feladata Oroszország szisztematikus gyengítése

2023. január 31. 07:59

Kirilo Budanov szerint be kell lépniük az euroatlanti és európai struktúrákba.

2023. január 31. 07:59
null

Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés főnöke egy interjúban ezzel összefüggésben kijelentette, hogy Ukrajnának szisztematikusan gyengítenie kell Oroszországot, ehhez pedig aktívan integrálódnia kell az euroatlanti és az európai struktúrákba.

Ehhez aktívan be kell lépnünk az euroatlanti és európai struktúrákba: politikai, gazdasági, biztonsági, jogi, humanitárius és oktatási struktúrákba egyaránt” – hangsúlyozta a hírszerzés vezetője.

Röviden szólva: épp ez, például Ukrajna NATO-csatlakozása az, amit Oroszország minden áron el akar kerülni, tulajdonképpen a háborút is emiatt indította.

(MTI)

Nyitókép: Gian Marco Benedetto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispolgarigrofo
2023. február 03. 10:40
muszkák takarodjanak a picsába Ukrajnából = hoholszopó nemzetáruló hajrá Putykó! öld a hoholt! = semmi közöm az oroszokhoz okkké..
blondibarbi
2023. január 31. 19:04
"Ukrajna feladata Oroszország szisztematikus gyengítése" Régesrég tudja mindenki, hogy ezt a feladatot kaptátok amerikai "barátaitoktól". A néped meg hadd pusztuljon, mit számít az...?! Igazi hazafi vagy, hogy rohadnál meg !
hivor
2023. január 31. 18:53
Ukrajna az USA szaros seggét nyalja, jó étvágyat hozzá!
balbako_
2023. január 31. 17:34
Erősíteni sikerül. Felpörgetik az orosz hadiipart, mert az energiahordozókért kapott pénz abba áramlik. Mindig fordítva ülnek a bilin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik