A közösségi média legújabb áldozata csak harmincnégy éves volt

Egy influenszert holtan találtak néhány órával azután, hogy hét üveg alkoholt ivott meg egy live stream mutatvány közben.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 05. 29. 12:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élőben közvetítette a halálos kihívást május 16-án a közösségi média sztárja, Sanqiange (valódi nevén Vang Moufeng). Nem élte túl, és állítólag a családja találta meg őt holtan – írja a Mirror

A népszerű influenszer – akit Sanqiange és Brother Three Thousand néven is ismertek a TikTok-on és az Instagramon – mindössze harmincnégy éves volt. A tartalomkészítőt, valódi nevén Wang Moufenget állítólag tizenkét órával a produkció után holtan találták meg. Holttestét a családja fedezte fel a videót követő reggelen, amelyben a hírhedten erős italt, a pajcsiut fogyasztotta, amelynek alkoholtartalma harminc és hatvan százalék között van.

A TikTok kínai változatán, a Douyinon filmezte magát, amint egy másik influencerrel egy versenyen vesz részt. A kihívást május 16-án élőben közvetítette több ezer követőjének.

A Shangyou News beszámolója szerint Sanqiangeor egy PK nevű online kihívásban vett részt, amelynek keretében influenszerek küzdenek meg azért, hogy ajándékokat és jutalmakat nyerjenek a nézőktől. A vesztesnek büntetéseket kell teljesítenie, és ebben az esetben a büntetés vélhetően a pajcsiu fogyasztása volt. A videó, amely vírusként terjedt a kínai közösségi médiában, amelyen az influenszer részt vett a kihívásban, már nem elérhető.

Egy Csao nevű barátja elmondta a Shangyou Newsnak: 

Nem tudom, mennyit fogyasztott, mielőtt rákapcsolódtam. De a videó második részében láttam, hogy három üveggel végzett, mielőtt belekezdett volna egy negyedikbe.

„A PK-játékok hajnali egy óra körül értek véget, és mire a családja rátalált, már nem élt, még csak esélye sem volt a sürgősségi ellátásra.”
Csao „tisztességes és egyenes” emberként jellemezte barátját, és elmondta, hogy rendszeresen osztott meg videókat magáról, amelyeken hasonló piás kihívásokban vesz részt.

Egy másik élő streamelő, akit Grandpa Mingnek hívnak, szintén beszélt barátjáról. Ő a Strait Timesnak mondta: „Összesen négy kört játszott PK-n. Az első körben (megivott) egyet. A második körben kettőt ivott, plusz még három Red Bull energiaitalt. A harmadik fordulóban nem veszített. A negyedik fordulóban (megivott) négyet, ami összesen hét (pajcsiu) és három Red Bull.” 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.