„A 444 és a 24.hu a végtelenségig küszködik” – Tarlós lerántotta a leplet a fővárosi ügyekről + videó

Budapest korábbi főpolgármestere tisztázta a kérdést, hogy milyen anyagi helyzetben adták át Karácsony Gergelyéknek a fővárost.

Munkatársunktól
2023. 05. 29. 14:49
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2023. május 23. Karácsony Gergely fõpolgármester beszél a budapesti Madame Tussauds-kiállítás sajtóbemutatóján a Palazzo Dorottyában 2023. május 23-án. Több világváros után május 25-én Budapesten is megnyitja kapuit a nagyközönség elõtt a Madame Tussauds-panoptikum 51 élethû magyar és nemzetközi viaszfigurával. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

160 milliárdnyi azonnal mobilizálható értékpapírt, illetve 40 milliárdnyi készpénzt, vagyis összesen 200 milliárd forintot hagyott Tarlós István távozásakor az előző városvezetés Karácsony Gergelyékre 2019-ben – mondta el a korábbi főpolgármester, aki hozzátette: ehhez hozzá kell számítani azt a további 7 milliárd forintot, amelyek az önkormányzati intézmények megtakarításait jelentik.

– Furcsa a mai világban, hogy összevissza beszélnek, írnak, csúsztatnak, pedig csak elő kellene venni a papírokat, a 2019-es év végi adatokat (…) további komoly csúsztatás az, ahogy a szolidaritási adóról beszélnek (…) 

a 444 és a 24.hu a végtelenségig küszködik, és amikor már minden iskolás gyerek, sőt az óvodások is tudják, hogy mi lehet az igazság, ők azért még egyszer-kétszer leírják, hogy mi a hülyeség – fogalmazott Tarlós István a Hír TV Bayer Show című műsorában.

Tarlós reagált Karácsony legújabb ötletére, szerinte értelmezhetetlen dolog kétmillió embernek lakógyűlést tartani.

Ráadásul a városvezetés arra akar felhatalmazást kapni kiskorúak bevonásával, hogy megszegje azt a megállapodást, amit saját maga kötött – szögezte le Tarlós István.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester beszél a budapesti Madame Tussauds-kiállítás sajtóbemutatóján a Palazzo Dorottyában 2023. május 23-án (Forrás: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.