Nógrádi György: Ha Zelenszkij nem kapna nyugati támogatást, akkor 24 óráig sem tudná tartani magát

2022. június 29. 20:08

A szakértő elmondta, hogy az Ukrajnába küldött fegyverek nagy része már megjelent a harmadik világ fegyverpiacain.

2022. június 29. 20:08
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő volt a Hír TV Napi Aktuális című műsorának a vendége. 

Az szakértő az ukrajnai fegyverszállításokkal kapcsolatban leszögezte, hogy nem csak Magyarország, hanem más NATO tagállamok sem szállítanak harci felszereléseket az ukrán hadseregnek. Elmondta, hogy

a lengyelek, a skandinávok, és a britek a háború folytatása mellett vannak. 

Majd ezután leszögezte: „Engem már a Zelenszkij nyilatkozatai bosszantanak, olyan csacsiságokat beszél, amik történelmi tévedések sorozatát jelentik”. A fegyverszállítmányokkal kapcsolatban azt is elmondta, hogy az Ukrajnába küldött fegyverek nagy része már megjelent a harmadik világ fegyverpiacain. 

A szakértő elmondta, hogy ha Zelenszkij nem kapna nyugati támogatást,

akkor 24 óráig sem tudná tartani magát.

Nógrádi György ezután kiemelte, hogy az ukrán elnököt az amerikaiak naponta ellátják tanácsokkal. 

A műsort az alábbiakban tekintheti meg:

Kapcsolódó

Tényleg közeleg a világháború? – Nógrádi György elemezte a háború eszkalációjának esélyeit. Bővebben. „Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke. Bővebben.

. „Nagy-Románia” létrehozását vizionálja Oroszország korábbi elnöke.

 

Nyitófotó: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. július 01. 07:50
Fegyverkezés mandinerből! Az USA Ukrajnának adja a legmodernebb fegyvereit, ezzel segítve az ukránokat. Mi megvesszük az ukránoktól ezeket a modern fegyvereket, ezzel anyagilag segítünk az ukránoknak, és hozzájutunk azokhoz a fegyverekhez, amiket közvetlen úton nem kaphatnánk meg. Persze, akinek pénze van, és szüksége van ezekre a korszerű fegyverekre, az most hozzájuthat akkor is, ha korábban ezeket nem kaphatta meg.
feketeviraag
2022. június 30. 20:19
El, el!
Farkas Árpád
2022. június 30. 17:08
Erre azt mondom a politikában nincs ha. Ha Oroszország mondjuk Nagy-Britanniát vagy Franciaországot támadta volna meg ezzel a logisztikával 1 mm2-t sem tudott volna elfoglalni belőlük.
Monte Carlo
2022. június 30. 12:24
Ha Zelenszkij jót akarna a népének, akkor egy percre nem hagyná abba a tárgyalást az oroszokkal. Ami leginkább magáért beszél, az, hogy nem tárgyalnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik