2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba! + videó

Ma tartotta országos kampányindító rendezvényét a Fidesz a Millenárison. Az eseményen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök, Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője, valamint Szijjártó Péter, külgazdasági- és külügyminiszter is. Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba! + videó
Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz

Az idei európai parlamenti (EP-) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten. 2024. április 19.
Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

Olyan történetet idézett fel Orbán Viktor, amitől ledöbbent a hallgatósága + videó

A Fidesz-KDNP európai parlamenti kampánynyitóján Orbán Viktor miniszterelnök felidézte, hogy az e heti kétnapos Nemzeti Konzervativizmus (NatCon) konferenciát három brüsszeli polgármester is megpróbálta betiltani, de a rendezvény végül lezajlott. A kormányfő most elhozta magával a betiltó határozat szövegét. Kiderült, milyen is a brüsszeli jogállamiság. 2024. április 19.
Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Szentkirályi Alexandra: Karácsony Gergely elnémult budapesti terveimre

Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként - mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán pénteken közzétett videóban. 2024. április 19.
„Ez egy félreértés” – Magyar Péter tagadta, hogy ő vagy közössége kapcsolatban állna a Bajnai Gordonhoz köthető céghálózatokkal

„Ez egy félreértés” – Magyar Péter tagadta, hogy ő vagy közössége kapcsolatban állna a Bajnai Gordonhoz köthető céghálózatokkal

A Tisza Párt alelnökét a Magyar Nemzet stábja Battonyán kérdezte, miután a napokban kiderült, hogy a honlap adatkezelési tájékoztatójában megtalálható az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org nevű szervezet. 2024. április 19.
Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter pártjának listáján is megjelentek Soros emberei

Magyar Péter nyilvánosságra hozta a pártja jelöltjeinek listáját. A jelöltek közül többen olyan álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoznak, ami miatt felvetődik a kérdés, hogy ezek az emberek kinek is az érdekét képviselnék Brüsszelben – írja a Tűzfalcsoport. 2024. április 19.
Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

Hornung Ágnes: a kormány 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak

A kormány már 14 éve kiemelt figyelmet szentel a családoknak és a gyermeket vállalóknak - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken Kecskeméten. 2024. április 19.
Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is bemutatta programját

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt is bemutatta programját

Sokkal több van ebben a városban! címmel mutatta be 101 pontból álló programját Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt pénteken Budapesten. 2024. április 19.
Hivatalos: Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje visszalépett

Hivatalos: Brenner Koloman, a Jobbik főpolgármester-jelöltje visszalépett

A mai nappal felfüggesztem a főpolgármester-jelölti kampányomat, és arra kérem a támogatóimat, hogy a főpolgármester-választáson Vitézy Dávidot támogassák – közölte Brenner Koloman az Indexszel. 2024. április 19.
Eltüntették Magyar Péter honlapjáról a datadatos szálat + videó

Eltüntették Magyar Péter honlapjáról a datadatos szálat + videó

Módosították Magyar Péterék egyesületének honlapján az adatkezelési tájékoztatót. Kikerült belőle mindkét, a Datadathoz köthető vállalkozás neve. 2024. április 19.

Vitályos Eszter: 17 550-nel emelkedett az óvodai férőhelyek száma 2010 óta

Az elmúlt 14 évben a kormány 320 milliárd forintot fordított óvodafejlesztésre, aminek köszönhetően 17 550 új óvodai férőhely létesült Magyarországon – mondta pénteken Visegrádon a kormányszóvivő. 2024. április 19.

A svájci államfővel tárgyalt Orbán Viktor

Magyarország EU-elnökségéről, az ukrajnai és a közel-keleti háborús konfliktusokról valamint a svájci-magyar gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Viola Amherddel, a Svájci Államszövetség elnökével pénteken a Karmelita kolostorban. 2024. április 19.

Az EP segítene a kegyetlenkedő antifán

Ilaria Salis mentelmi jogára hivatkozva kisétálna a rácsok mögül. 2024. április 19.

Lánczi Tamás: A Bajnai Gordon-féle datadatos kör is része lehet a júniusi választások befolyásolására formálódó szervezkedésnek

Vélhetően ugyanaz a kör igyekszik majd befolyásolni a júniusi önkormányzati képviselő-választás, valamint az európai parlamenti választás eredményét, amely a 2022-es országgyűlési voksolással összefüggésben is tett ilyen kísérletet – jelentette ki a Magyar Nemzetnek Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke. 2024. április 19.

Másfél milliárd forintos visszaosztásról hallgat az A-Híd

Az összegek a budapesti Városházán köthettek ki. 2024. április 19.

A nap kérdése

Az európai választópolgárok többsége békepárti? 2024. április 19.

Tavaszi zsibongás címmel tartottak kulturális toborzást a Nyíregyházi Egyetemen + videó

Az eseményen a honvédelmi miniszter úgy fogalmazott: nem légből kapott politikai lózung, hogy a veszélyek korát éljük. 2024. április 19.

Orbán Viktor: Stratégiai nyugalomra van szükség + videó

A miniszterelnök beszámol a Brüsszelben történtekről. 2024. április 19.

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

Akár ki is tilthatják a Parlamentből. 2024. április 19.

"Üljön be a szerkesztőségbe lapot készíteni!" – vágta oda Hont András Magyar Péternek

Aki ismeri Hont András újságírói stílusát, az már tudja, a szerző vitriolba mártotta tollát a cikk írásakor. 2024. április 18.

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled." 2024. április 18.

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat. 2024. április 18.

Pécsre érkezett Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja + videó

A program célja a komolyabb egészségügyi problémák időbeni felismerése. 2024. április 18.

Eléggé bepipult Magyar Péter a DatAdatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

A Magyar Nemzet erről szerette volna kérdezni Magyar Pétert Gyomaendrődön, azonban a láthatóan ideges és zaklatott Magyar először letagadta, hogy bármi köze lenne Bajnaiékhoz. 2024. április 18.

Soltész Miklós: A gender-LMBTQ őrület elleni harcban a legerősebb támasznak az egyházak számítanak

A máriapócsi fejlesztés során egy kétcsoportos, huszonnégy férőhelyes intézmény épült meg az egyházmegye beruházásában. 2024. április 18.

Szentkirályi Alexandra: a Városháza a Gyurcsány-család udvari cége lett + videó

Hét pontos Budapest-tervet hirdetett Szentkirályi Alexandra kampánynyitó rendezvényén. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje első és legfontosabb feladataként azt határozta meg, hogy kiszabadítsa a fővárost Gyurcsány Ferenc fogságából. 2024. április 18.

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal a magyar sajtóban megjelent külföldi finanszírozási kísérlet gyanúját felvető információk alapján. 2024. április 18.

Tovább rombolódik Miskolcon a baloldali összefogás + videó

A kormánypártok ugyanakkor Miskolc októberig tartó működtetéséért egyeztettek a polgármesterrel. 2024. április 18.

A Magyar Nemzet szerint Bajnai Gordonék igyekeztek elrejteni a DatAdat nevet Magyar Péter mögött + videó

A cégadatokból ugyanis kiderül, hogy Bajnaiék egyszerűen átnevezték azt, hogy elrejtsék a DatAdat érintettségét. 2024. április 18.

Legfrissebb hírek

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

Európai-szinvonalú húsüzem látja el az országot + videó

A Regnum a SPAR Magyarország saját húsüzeme. A cég ilyet elsőként és egyedüliként hozott létre az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint 8 milliárd forintot fordítottak fejlesztésre.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!