„Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – üzente Dnyipro polgármestere a magyar kormánynak

2023. január 28. 12:28

Borisz Filatov „ribancarcnak” nevezte Orbán Viktort, majd megjegyezte: „a trianoni békeszerződés büntetés volt a történelmi bestiális viselkedésért”.

2023. január 28. 12:28
null

„Először is, ribancarc, a »senki földje« nem a miénk, hanem a tiétek” – így kezdte közösségi oldalán közzétett, Orbán Viktornak címzett üzenetét Borisz Filatov, aki az ukrán Dnyipro város polgármestere. Filatov szerint

A polgármester bejegyzését így folytatja:

„Másodszor, különösen tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy Romániától és Szlovákiától Szerbiáig és Ukrajnáig mindenhol utálják az embert. A trianoni békeszerződés végül is büntetés volt az önök történelmi bestiális viselkedéséért. Harmadszor, az önök kegyetlenkedései és az a folyamatos vágyuk, hogy minden világháborúban a zsarnokok kedvében járjanak, történelmi páriává tették önöket. Negyedszer, teljes szemétláda kellene, hogy legyen, aki megbocsát a szovjeteknek és utódaiknak '56-ért. Ötödször, teljes erkölcsi söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy az Európai Unió valamint a NATO »ernyője« alá üljünk, és mindenkinek a torkára tapossunk. Kifelé az ernyő alól, és három nap múlva elintézünk titeket” – írta bejegyzésében Filatov.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 799 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2023. február 07. 16:29
Mindent a helyén kell kezelni. Fenyegetőzik, szájkaratézik a náci retek. Ő is tudja, az Oroszok is tudják, Mi is tudjuk, heteik vannak hátra, aztán ukrajna nyente. Isten akaratából, mindenki a helyére kerül. Ez a féregnyúlvány, ha elkapják, akkor pl a fekete delfinbe. Majd ott keménykedhet, mint a fagyott kutyaszar.
SZK59
2023. január 31. 22:29
Te dumálsz te bestia. A nácik is elszörnyedtek amit a második világháborúban műveltetek! A lágerekben ti voltatok a legaljasabbak, válogatott gyilkolásokkal szórakoztattátok magatokat. Örüljetek, hogy az oroszok ennyire kesztyűs kézzel bánnak veletek. Az is igaz, ha akarnátok sem tudnátok befejezni a háborút, mert az USA még nem adott erre engedélyt. Sajnos.
Botox
2023. január 31. 20:58
Mindenkivel szemben ez a diplomáciai stílusa ennek az ukrán bagázsnak? Agresszív primitív tuskók, Zelenickivel az élen.
Zubr
2023. január 31. 17:26
ezt csinálták az orosszal is! Azt azért nem kéne elfelejteniük.... 6500 db atomtöltet és amit nem vallottak be! Sülni fogtok nem idejönni!! Flexflexflex! Lehet darabolni ukrajnát! Akkor légy bátor........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik