A luxemburgi miniszterelnök rá sem ismer Orbán Viktorra

2023. június 07. 15:00

„Nem a meleg kormányfő vagyok, hanem kormányfő, aki meleg” – árulta el a luxemburgi miniszterelnök.

2023. június 07. 15:00
null

Neue Luzerner Zeitung című svájci lap interjút készített Xavier Bettel luxemburgi miniszterelnökkel, aki már 2008 óta felvállalta a homoszexualitását.

A luxemburgi miniszterelnök azt nyilatkozta, hogy rá sem ismer a néhány évvel ezelőtti Orbán Viktorra. Bettel az interjúban elárulta, hogy az egyik európai tanácsi ülésen személyesen tudott beszélgetni Magyarország miniszterelnökével. „Megkérdeztem tőle: emlékszel még arra, hogy három évvel ezelőtt együtt ebédeltük Budapesten a férjemmel? Bólintott, mire én:

– árulta el.

„Nem a meleg kormányfő vagyok, hanem kormányfő, aki meleg” – árulta el a luxemburgi miniszterelnök. Ezt követően kijelentette, hogy mindig fel fog lépni az emberek beskatulyázása ellen, tekintet nélkül arra, melyik kisebbségről van szó.

Borítókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piramis-2
2023. július 18. 16:03
„Nem a meleg kormányfő vagyok, hanem kormányfő, aki meleg”_____________________________Nem b+! Te buzi vagy. Meleg a rezsó.
itsipia
2023. június 08. 17:46
a luxosoknak mennyi esze van...:) hagyják ezt a micsodát lődörögni a kormány mellett,azt ha valami rosszul sül el ,megy a levesbe.... a buziért nem kár.......:)
blackgarlic
2023. június 08. 01:24
Én hetero vagyok Kit érdekel
Palmimi85
2023. június 07. 23:56
A párocska melyik tagja és mikor fogja világra sz@rni gyereküket? Remélem közvetítik, mint a majmok párzását és szülését...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik