„Dühös vagyok”: Felháborodott a jobboldali elemző a benzinárak miatt

2022. december 07. 11:46

Az elemző leszögezte, „az új szankciós benzinár igenis komoly terhet jelent a családok számára, ezt be kell látni!”

2022. december 07. 11:46
null

Deák Dániel a Facebook-oldalán fakadt ki az új benzinárak kapcsán. Mint írta az elemző, „dühös vagyok, dühösek vagyunk. Ez az új szankciós benzinár igenis komoly terhet jelent a családok számára. Nincsen mese, ezt be kell látni!”

Hozzátette, 

Ezek az átgondolatlan energiaszankciók, amelyeket a nemzetközi és hazai baloldal az év eleje óta erőltet, egész Európát energiaválságba sodorták. Messze Európában a legdrágább az energia a világon, Brüsszel szankciós politikája tönkreteszi az európai gazdaságot, ezt mindannyian láthatjuk.”

Kifejtette, hogy a kormány az utolsó utáni pillanatig is védte a családokat a benzinárstoppal, de „sajnos a szankciók okozta európai energetikai folyamatok ezt teljesen ellehetetlenítették”.

Nyitókép: Mandiner Archív

Kapcsolódó cikkek

Összesen 322 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AntiSorosWeapon
2022. december 09. 17:56
Jobboldali "elemző" Deak dancsi minden csak elemző nem
Fed74
2022. december 08. 14:03
Már megint hazudsz Deák, te ársapkás , kancsal köcsög! Vonyítsatok ársapkás fidesz barmok, van miért!
Jusztiscsak
2022. december 08. 02:41
Az igazság odaát van, itt nálunk meg a hazugság. Ja meg a hibás gazdaságpolitika. Vártam, hogy a sikerpropaganda győzelmet kiállt, na meg felelőst talál. Lassan már szánalmasba megy át a vergődésük a fidernyákoknak. Lassan bedobják a törölközőt, ha már uniós pénzt sem lehet lopni. Az országot, azért elvezették a szakadék széléig sikeresen. Ja bocs, nem ők, hanem a háború, meg a szankció, meg a háborús szankció, meg a szankciós infláció, meg a háborús infláció...meg a baloldal, meg a libsi, Brüsszel, meg az USA. Van itt felelős, csak ők nem. Kabaré az egész. Mocskos tolvaj banda. Várjatok az ablakból látom a szomszédos kút árait, 1,64 euró-ért mérik a dízelt (a TV2-ben nem ennyit mutattak), 1,69 euroért a benzint Hollandiában per pill. Elvtársak, az akkor csak egy kicsit olcsóbb, mint nálunk. Csak az a fránya kurva nagy bérszint különbség ne volna. Hajrá nép hülyítés, hajrá Magyarország, Hajrá magyarok! ;) Energia árnál kistatisztikázták, hogy Hollandiában nőtt a legjobban az energia ára, csak elfelejtették hozzátenni, hogy az energia adóját lecsökkentették 9%-ra és novemberben és decemberben is minden háztartás 190 euro energia támogatást kap. Ez a legtöbbeknél fedezi a család teljes rezsijét, azaz nincs rezsi. Mégegyszer mondom, mindez úgy hogy a minimálbér 1934 euro kb 800ezer Ft, az átlagbér 4341 euró havonta , kb 1,8millió Ft. A V4-ek közül is minden bér mutatóban uccsók vagyunk. Meddig hülyíthető, az egykor oly okos magyar nép? https://www.bumm.sk/belfold/2022/05/14/elegedetlen-a-fizetesevel-mutatjuk-mennyit-kereshetne-a-szomszedos-orszagokban
Hannibal
2022. december 07. 21:38
Ezeknek a Megafonosoknak kár pénzt adnunk, a hülye agresszív reklámjaik csak ártanak az ügyünknek, és viszik a pénzt. Az emberek nem teljesen hülyék, világosan is el lehet magyarázni okokat és okozatokat. Full ostoba propagandának nincs helye az oldalunkon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik