2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Kényszerítette a feleségét, hogy fejezze le a szeretőjét

A férj belenézett a nő telefonjába, ekkor talált rá az üzenetváltásukra.

  • Kényszerítette a feleségét, hogy fejezze le a szeretőjét

A 32 éves Armando Barron jelenleg tárgyalásokra kell járjon, mivel súlyos dologgal vádolják: állítólag meggyilkolta a 25 éves Jonathan Ameraultot miután a férfi viszonyt folytatott Barron feleségével, Britany Baronnal. A múlt heti per során elhangzott, hogy a férj brutálisan megverte a feleségét, miután 2020 szeptemberében meglátta az üzenetváltását a szeretővel.

Britany sírva beszélt a bíróságon a történtekről: elmondta, hogy a férje elrendelte, hogy vágja le Amerhault fejét. A vád szerint a férfi szörnyű tette előtt három gyermeküket a szomszédban élő nagymamájukhoz küldte.

„Ne csinálj semmi hülyeséget, különben a lányok valami borzalmas dolgon fognak keresztülmenni” – idézte Britany a férje szavait.

Britany azt állítja, hogy miután Barron elvitte őt szeretőjéhez, lelőtte a férfit, ezután megparancsolta neki, hogy vágja el a torkát, hogy így „fejezze be az elkezdett munkát”.

Az életéért könyörgött

„Azt mondtam, nem. Nem fogom megölni. Nem tehetem” – folytatta. „Hallottam, ahogy Jon nehezen veszi a levegőt és azért könyörgött, hogy a férjem hagyja életben. Azt mondta, soha többet nem fog engem látni.”

Barron ezzel mit sem törődött, és néhányszor megütötte a férfit, majd ingerülten megkérdezte:

Nézz rá! Még mindig csinosnak tartod? Szóval még mindig csinosnak tartod?

„Erre Jon rám nézett és azt mondta, hogy igen.”

A nőt végül kényszerítette rá, hogy megölje szeretőjét - írja a CrimeOnline.

 

Az anyuka jelentette az eltűnést

Amerhault eltűnését édesanyja jelentette, miután nem jelent meg a munkahelyén. Amerault és Barron ugyanannak cég alkalmazottai voltak, amikor megismerkedtek.

Amikor a nyomozók beszéltek Barronnal, azt mondta nekik, hogy ideges, mert a házassága felbomlott, és hogy utoljára szombaton látta a feleségét, amikor elvitte kempingezni a barátaival. Ezzel szemben Britany azt állítja, hogy férje a holttesttel együtt elvitte egy messzi helyre, amelyet gyakran használtak kempingezésre, és megparancsolta neki, hogy temesse el, mire visszatér.

Férje azt is megparancsolta neki, hogy küldjön üzenetet barátainak, hogy „elmegy egy időre, hogy kitisztítsa a fejét”. Végül a rendőrök megtalálták a holttestet és elfogták a nőt, aki elmondott mindent, így férjét is őrizetbe vették. A tárgyalás folytatódik.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!