Német főszerkesztő: A migráció tönkretette a jóléti Németországot!

2023. január 26. 16:52

Roland Tichy beszélt arról, hogy a közösségi médiában hogyan blokkolják a konzervatív hangokat, hogy mi a jobboldali újságíró célja és arról, hogy milyen a mai Németország. Folytatódott az MCC médiakonferencia!

2023. január 26. 16:52
null
Varga Mátyás

Roland Tichy, a Tichys Einblich online magazin alapítója is részt vett az MCC nemzetközi médiakonferenciáján csütörtökön, a „Pénz és média: sikertörténetek az online világból” nevű panelbeszélgetésen. Tichy elmondta, a lapja követők számában meghaladja azokat az „ezerszer nagyobb balosokat, mint a Spiegel”, mert az emberek nem követik őket: a németek 1/3-a egészen egyszerűen nem követi a tömegmédiát. 

– szögezte le a konzervatív újságírók feladata kapcsán.

Jair Netanjahu: Soros ellen lenni nem antiszemitizmus

Netanjahu fia szerint az az igazi antiszemitizmus, amit a német baloldal csinál – elindult az MCC nemzetközi médiakonferenciájának második napja!

Rámutatott, hogy elég sikeresek Facebookon és Twitteren, viszont utóbbi oldalon a számaik szabályosan kilőttek, miután Elon Musk átvette a cég vezetését. „Egyszerűen blokkoltak minket” – szögezte le. Elmondta, hogy pontos számaik vannak arról, hogy a Facebook letekeri őket – akikkel szemben egyébként pereket indítottak, ami rendkívül költséges, mert a Facebookot csak Írországban lehet beperelni.

Ki a bal- és ki a jobboldali?

 – vettette fel Tichy a beszélgetés során. Kifejtette, hogy általában ha jobbra és balra gondolunk, a szociális dolgok jutnak eszünkbe. Véleménye szerint „a baloldal a centralizált Európa, a globalizáció, a migráció mellett áll és azt gondolja, hogy minden, amit a Bizottság tesz az csodálatos.”

Ezzel kapcsolatban feltette a kérdést, „mi a fenéért kellene rovarokat ennünk?” Van egy globális elit, amely bizonyos kérdésekben állást foglal, döntéseket hoz, amelyek miatt a társadalom nagyobbik része szenved – fejtegette. Példaként a migrációt említette, ami szerinte

Ha valaki tiltakozik a mainstream ellen, akkor a nyilvánosságban jobboldalinak bélyegzik, s rásütnek olyan címkéket, mint rasszista, antiszemita vagy éppen szexista – részletezte.

 

Nyitókép: Gyurkovits Tamás/MCC

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2023. január 27. 08:35
Ez az ipse Tichy Lajosnak a leszármazottja?
europész
2023. január 26. 22:12
2015 ben mar tudtuk amikor s muncheni pu peronjan a sok plussmaci varakozott udv rivalgassal es tapssal.
Tombola
2023. január 26. 19:15
Mondatairól az jutott ismét eszembe, hogy mennyi bajt okoz, hogy politikai fogalmainknak nincs egyértelmű és egyezményes meghatározása, ami egyebek mellett megakadályozná önkényes újraértelmezésüket és kisajátításukat. Én például hosszú ideig úgy véltem hogy Magyarország egy liberális demokrácia, melyben lehetek konzervatív, ami vagyok, vagy szocialista, ami nem vagyok, lehetek hívő vagy ateista, hetero vagy nem hetero (bár ez utóbbi nem is tekinthető világnézeti kérdésnek, csak annyiban tartozik ide, hogy az állam nem szól bele) , és így tovább, és senki sem határozza meg, hogy mit tehetek és mit nem, ha jó embernek akarom láttatni magam. Orbán Viktor ismertette fel velem, hogy ha ezt az általam kívánatosnak tartott állapotot meg akarom őrizni, illiberálisnak lennem, mert az önmagát liberálisnak tekintő oldal szembe fordult mindezzel.
Kanyar
2023. január 26. 18:03
Akkor most mit is mondott? Hogy a Twitteren blokkolták őket? Könyörgöm, konzervatív jobboldali vagy! A twitter döntően a fiataloké, akik többségükben hánynak tőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik