2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú

A kisfiú mindkét szülőjét meggyilkolták Chicagóban.

  • Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú

Árván maradt az a 2 éves kisfiú, akinek mindkét szülőjét meggyilkolták a chicagói július 4-i vérengzéskor. A 35 éves Irina McCarthyt és a 37 éves Kevin McCarthyt egy tetőtéri mesterlövész ölte meg a mészárlásban, ahol körülbelül 50 ember lőtt sebeket és egyéb sérüléseket is szenvedett - közölték a rendőrség és a kórház illetékesei. A gyanúsított lövöldözőt, Robert Crimo III-t most hétrendbeli gyilkossággal vádolják. 

 

A kisfiú a pánik közben elsodródott a szülei mellől, végül a rendőrség talált rá és visszaadta a családjának. A család most egy GoFundMe oldalt hozzott létre, hogy támogatni tudják a kisfiút.

"Hosszú út áll előtte a gyógyulásig" - mondta Irina Colon, aki a család engedélyével megszervezte a GoFundMe oldalt, hozzátéve, hogy a nagyszülei gondoskodnak majd a fiúról.

"A július 4-i Highland Parkban történt lövöldözést követően a North Shore közössége összegyűlt, hogy segítsen egy fiún, akiről semmit sem tudtunk. Tragikus körülmények között biztonságba vittük, összejöttünk, hogy megkeressük a nagyszüleit, és imádkoztunk a családja biztonságáért. Sajnos meg kell osztanom a nevét… Aiden McCarthy. És több segítségre van szüksége. Szülei, Irina és Kevin meghaltak a július 4-i lövöldözés során. Két évesen Aiden elképzelhetetlen helyzetben van: a szülei nélkül kell felnőnie."

"Aidenről a szerető családja gondoskodik, de hosszú út áll előtte a gyógyulásig, a stabilitás megtalálásáig, végső soron árvaként. Baráti közösség és család veszi körül, akik szeretettel fogják ölelni, és minden rendelkezésre álló eszközt biztosítanak majd számára a növekedéshez. A családja nevében és az ő engedélyükkel létrehozom ezt az adománygyűjtést, hogy támogassam őt és azokat, akiknek feladata lesz Aiden felnevelése, gondozása és támogatása, miközben elindul ezen a váratlan úton".

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!