2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kék hírek

Tragédia történt az aquaparkban, meghalt egy 11 éves kislány

A 11 éves kislány a barátaival játszott az aquaparkban, egyikük születésnapját ünnepelték, amikor a tragédia történt.

  • Tragédia történt az aquaparkban, meghalt egy 11 éves kislány

Kétségbeesett keresés indult az egyik aquaparkban, amikor eltűnt a vízben egy 11 éves kislányt. A gyermek körülbelül tíz társával együtt egy születésnapra volt hivatalos, és egy óriási felfújható vízi játszótéren ugráltak, amikor elmerült.

 

A dráma az angliai Windsorban található aquaparkban történt még szombaton délután. A többi gyerek azonnal segítségért kiáltott, legalább harmincan keresni kezdték Kyrát, majd két helikopter, rendőrök és tűzoltók érkeztek a helyszínre és kutattak a lány után.

17 óra 10 perckor megtalálták, és kórházba szállították, de nem tudták megmenteni.

„Teljes káosz volt. Láttam, hogy egy hölgy Kyráért kiált, aztán belebotlottam pár lányba, akik azt mondták, hogy Kyra barátnői. Mutattak egy képet, és azt mondták, hogy fekete fürdőruhában és szürke lábbeliben volt” - mesélte az aquapark egyik vendége, aki részt vett a keresésben.

Egy másik szemtanú azt mondta, a kislány nem tudott úszni, küzdött, aztán alámerült. Egy 32 éves édesanya, aki szintén az aquapark vendége volt, „borzasztónak” nevezte a látottakat. 

A gyászolók vasárnap virágokat helyeztek el az aquapark bejárata előtt, amit bezártak a rendőrség nyomozása miatt.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!