2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Napi aktuális

Szanyi Tibor: Valódi kontroll kell a képviselők vagyonosodása fölött

A képviselők hülyének nézik a népet - így reagált a nyilvánosságra került vagyonnyilatkozatokra az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom. Mire alapozzák ezt a sarkos véleményt? Vendégünk volt Szanyi Tibor, a párt alapítója.

  • Szanyi Tibor: Valódi kontroll kell a képviselők vagyonosodása fölött

Minden országgyűlési képviselő határidőre leadta a 2022-es évre vonatkozó vagyonnyilatkozatát. A parlament honlapján lehet szemezgetni belőlük. Szerdán a fővárosi közgyűlés tagjai is nyilvánosságra hozták vagyoni helyzetüket. Néhány milliós és több száz milliós megtakarítások, adósságok, ingatlanok, gépjárművek szerepelnek a bevallásokban. Az országgyűlési képviselőknek minden évben január 31-ig, valamint a megbízatásuk megszűnésekor kell vagyonnyilatkozatot tenniük.

Gerhardt Máté műsorvezető kérdésére, hogy az ISZOMM miért gondolja úgy, hogy szemfényvesztés a vagyonnyilatkozati rendszer, Szanyi Tibor csak annyit válaszolt,

tapasztalat, sok tapasztalat. 

Az egykori MSZP-s politikus szerint látni lehet, hogy az országgyűlési képviselők zöme mögött irgalmatlan vagyonnövekedés van. 

Rossz a rendszer, nincs következménye annak, hogy egyes képviselők csilliárdos vagyonokra tesznek szert, vagy ha nem ő, akkor a családja, vagy ha nem a családja, akkor a barátzi köre

- mondta

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!