Neue Zürcher Zeitung: Orbán király árulása – Tombol a szegénység, ő meg kastélyt épít

2023. február 05. 13:55

A szerző szerint a Fidesz az egész országot elárasztotta futballpályákkal, mintha azok gyógyírt jelentenének a társadalomra különböző problémáira.

2023. február 05. 13:55
null

Az uniós pénzek befagyasztása körüli vita apropójából a Neue Zürcher Zeitung riportere ellátogatott Felcsútra, amelyről egy hosszú értekezést is írt a lap hasábjaira.

Anja Jardine szerint a magyarok hátba szúrása és elárulása az, hogy Orbán Viktor épp akkor „építtet magának kastélyt”, amikor az EU befagyasztotta a Magyarországnak szánt támogatásokat. A szerző szerint hazánkban mind jobban terjed a szegénység. 

Ebből a kis faluból indult „hódító” útjára az Orbán-család sarja, aki a szerző szerint igencsak hátrányos származása ellenére jó képzésben részesült, így nehéz megérteni, hogy

ő viszont meg akarja vonni a minőségi oktatást a mai fiatalságtól.

A szerző kifejti, hogy Felcsút csak a kezdet volt. Úgy látja, hogy a kis falu példáját követve, a Fidesz az egész országot elárasztotta futballpályákkal, mintha azok gyógyírt jelentenének a társadalomra különböző problémáira.

 

***

 

Nyitókép: Mátrai Dávid

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. február 06. 14:02
Akárhogy is tekeregnek itt a ner csicskái, orbit és kiccsaládja hihetetlen rövid idő alatt tettek szert hihetetlen vagyonra, százmilliárdokra. Ezt megmagyarázni nem tudják, hazudoznak, terelnek. Nem voltamvagyokleszek vagyonos orbit hazugsága annyira szánalmas, hogy max. egybites nyaloncok próbálják lenyalni a szart a gazdájukról, az okosabbja, vagy akiben maradt némi erkölcs, gerinc, az menekül innen.
syphax
2023. február 06. 11:42
p.S.: HOPP SWIZZ! Mennyetek a hóba csúszkááni Az jobban megy nektek......
Intar
2023. február 06. 11:34
A csürhe zeitung a csürhe zeitungja.
DrSnake
2023. február 06. 10:47
Nincs itt semmi látnivaló kérem, csak a szokásos torzítás, ferdítés. Unalmas már akárcsak az EU réges rég megbukott szankciós politikája, amit csak az EU lakosai éreznek meg, azok közül is elsősorban a szegényebb országok, ezeket az országokat teszik még élhetetlenebbé. Inkább a korrupt EU képviselőkről kellene egy kimerítő cikket írni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik