Osztrák lap: a Bizottság pénzbeli csapást akar mérni Orbán Viktorra

2022. november 30. 09:05

A Kronen Zeitung szerint Ausztria már bejelentette, hogy követni fogja a brüsszeli ajánlást.

2022. november 30. 09:05
null

Doris Vettermann, az osztrák Kronen Zeitung újságírója szerint „úgy tűnik, a Bizottságnak elege lett abból, hogy Magyarország méltatlanul kezeli a demokrácia alapelveit, és hogy a korrupció ellen valójában csak fél szívvel folytatott küzdelmet vív.

A Bizottság azonban önállóan nem dönthet

A cikk írója ugyanakkor hozzátette: a Bizottság azonban nem dönthet a pénzcsökkentésről, mivel a tagállamok rendelkeznek a döntési jogkörrel. Az uniós országok minősített többségére van szükség, de a lap szerint Ausztria már bejelentette, hogy követni fogja a brüsszeli ajánlást.

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Kapcsolódó cikkek

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 01. 19:17
A büszke és aljas nyugat önmaga nyakát tette a bárd alá, de mi nem követjük őket!
certus
2022. december 01. 15:24
@Namond+ Attól, hogy téged kiismernek? :) Azt aki akar de takar, a logikai bakugrásai leplezik le. Többek közt. Tetézd tovább! +Nesze, kapsz hivatkozást. Ne mondhasd hogy szándékos volt, mert nem volt az.
formaegy
2022. november 30. 21:51
"Bizottságnak elege lett abból, hogy Magyarország méltatlanul kezeli a demokrácia alapelveit, és hogy a korrupció ellen valójában csak fél szívvel folytatott küzdelmet vív." Egy nagylLóf...t mama!!!!!!!!!!!!!!! Az igazság: A büdös Európagyilkos EP, és EB beavatkozik M.o. belügyébe! A hazaáruló rohadt libsi-komcsi-náci csürhével mondvacsinált hazugságáradattal eszközként használják a pénzek visszatartását, hogy kormánypuccsot tudjanak végrehajtani! Ez az igazság! Mindenáron a hazaáruló bandát akarják kormányhoz juttatni, mint ahogyan azt tették Ukrajnában a büdös gyilkos USA-val!!!!!!!!!!!!! Magyarország nem Ukrajna! Nem volt elég nekik a választás, pedig minden eszközt bevetettek (törvénytelen!!!), hogy a mocskos hazaáruló a gyilkos nyugati náci seggnyaló bandát juttassák kormányhoz! A M.o.-nak járó pénzek befagyasztása, a korrupció kiabálása /természetesen Leyen és a többi EB náci disznó megteheti !)))))/ 200 keselyű küldése "megfigyelőnek", milliárdok küldése a hazaáruló bandának!!!!! Nem fog menni Európagyilkos rohadt diktátor hitlerista náci férgek! A választásokon a pofátokba kaptátok a MAGYAR EMBEREKTŐL a választ az aljasságotokra 2/3 !!! (4x2/3 !!!!!) Bármivel próbálkoztok gyilkos csürhék a MAGYAR EMBER, és a MAGYAR FÖLD NEM ELADÓ!!!!!!!!!!! Megvehetitek kilóra a rühes hazaáruló bandát, az eredmény 4/5 lesz!!!!!!!!!!! Borítékolhatjátok!!!!!!!!!!!!! Mocskos Európagyilkos diktátor hitlerista náci csürhe!!!!!!!!!!!!!!!!
Farkas Piroska
2022. november 30. 20:42
ARSCHLOCH sógorok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik