2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Radar

Radar - Veterán ritkaságok

Óriási felhozatallal rukkolt elő az idei Autó Motor és Tuning Show. Négy pavilonban, több mint 1000 különlegesebbnél különlegesebb gépjárművet csodálhattak meg azok, akik ellátogattak március 17 és 19-e között a Hungexpóra. A rengeteg tuning-, luxus- és sportautó mellett igazi ritkaságokkal is találkozhattunk. Volt olyan autó is, amiből csak 3 darab van a világon, de akadt olyan példány is, amit joggal nevezhetnénk inkább műtárgynak.

  • Radar - Veterán ritkaságok

Több, mint 1000 darab járművet vonultatott fel a Hungexpón. Az amerikai autóktól a 100 éves motorokig, a német rendőrautón át a volánbuszokig.

Az autók mellett hosszú évek után, a nemzetközi automobil és tuning show idén nyitott először igazán újra a motorozás világa felé. A motorsimogatóban rá is lehetett ülni az egyik kiállított példányra.

Igazi csemegéket mind autó- és motorfelhozatalból a veterángépjármű pavilonban találtunk.

100 éves a magyar motorkerékpáripar egyik legjelesebb képviselője is, a Méray. Az 1920-as-30-as években Magyarországon is világszínvonalú motorokat gyártottak. A Méray motorkerékpárok mind tecnikában, mind műszaki tartalomban is megegyeztek a BMW-vel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!