2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Külföld

Így búcsúztatta fia a New Yorkban felfoghatatlan brutalitással meggyilkolt magyar édesanyát

Gyászszertartáson emlékeztek meg az április 16-án meggyilkolt édesanyáról. A Forest Hills-i közösségi házban tartott megemlékezésen megszólalt G. Orsolya férje és a házaspár idősebbik fia is.

  • Így búcsúztatta fia a New Yorkban felfoghatatlan brutalitással meggyilkolt magyar édesanyát

Amikor az anyukámra gondolok, mindig eszembe jut, mennyi energiát fektetett a nevelésünkbe.

Mindenki, aki ismerte, azt mondja, hogy a tetteiben és a megnyilvánulásaiban is tükröződött az irántunk érzett szeretete" – mondta a megemlékezésen az idén érettségiző fiú.

Orsolya, milyen gyönyörű név sokan így reagáltak, amikor először találkoztak a feleségemmel, bár csak kevesen tudták helyesen kiejteni a nevét

- mondta az áldozat férje, Howard Klein.

A házaspár 1994-ben Budapesten ismerkedett meg egymással egy karácsonyi ünnepségen. Hamar egymásba szerettek, több hónapig váltottak szerelmes leveleket, majd pár hétre Thaiföldre is elutaztak. Orsolya ezután New Yorkban keresett munkát és össze is költözött Kleinnel, ami kezdetben csak ideiglenes volt.

„Azt mondtam neki, hogy nyugodtan maradjon nálam. Nem számítottam arra, hogy elhelyezkedik az új munkahelyén és hat hónap múlva ki is költözik, hogy barátokat szerezzen magának. Fél év elteltével kijelentettem, hogy szeretem és nem akarom, hogy elköltözzön" – emlékezett vissza a férfi.

Az 58 késszúrással meggyilkolt nő temetési szertartását néhány héttel ezelőtt megtartották, a hamvakat pedig a család Magyarországon tartózkodó tagjai és a kinti rokonok egy helyi szertartás keretében helyezik majd örök nyugalomra - írja a Bors a New York Post alapján.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!