Arató Gergely: A kormány erőltette az ellenzékre, hogy közös listán induljon

A Demokratikus Koalíció 2020-ban még örült a közös listának.

Magyar Nemzet
2022. 06. 28. 17:59
ARATÓ Gergely
Budapest, 2022. június 20. Arató Gergely, a DK képviselõje felszólal a napirend elõtt az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Önök azok, akik ráerőltették az ellenzékre azt, hogy közös listán induljon – jelentette ki mai parlamenti felszólalásában Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció (DK) képviselőcsoportjának frakcióvezető-helyettese.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ennek apropóján tett ki egy rövid videót a közösségi oldalára, mondván: a DK-s politikus hosszú bűnbakkeresés után úgy találta meg, ki a felelős a baloldal hatalmas bukásáért, hogy pártja Facebook-oldalán korábban még azt hirdették:

2020 egy történelmi év volt az ellenzéki összefogás szempontjából. Amit mi, a DK-ban már megalakulásunk óta mondunk, idén valóra vált: közös listán fog indulni az ellenzék 2022-ben.

Borítókép: Arató Gergely (Fotó: Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.