Így rázza magát a finn miniszterelnök (videó)

2022. augusztus 17. 22:25

Sanna Marin bulizik.

2022. augusztus 17. 22:25
null

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Sanna Marin nem az a hagyományos, karót nyelt kormányfő. A finnek 36 éves miniszterelnöke nemrég a Ruisrock Fesztiválon is járt – írja 444.hu.

Az Iltaleht nevű finn lap több letöltött Instagram sztorit is újraközölt, ahogy a kormányfő finn hírességekkel bulizik. Átlagos bulivideó, Sanna Marin táncol, énekel és a fenekét rázza. Sokan úgy reagáltak rá, hogy egy miniszterelnökhöz méltatlan mindez. A lap is azzal indokolta a közlést, hogy bár semmit sem lehet tudni, hogy hol és mikor készült a videó, mégiscsak a miniszterelnökről van szó. Marin fekete felsőben, fehér nadrágban látható a felvételeken.

 

Nyitókép: Saara Peltola / LEHTIKUVA / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2022. augusztus 22. 19:22
És ez a hülye kis picsa döntötte el a finnek megkérdezése nélkül, hogy Finnország csatlakozik a NATO-hoz... Hova jutott a világ.
enes
2022. augusztus 21. 09:36
Két ok miatt gond ez: Olaf Palme sétált, de nem ért haza Redl ezredes ügye
Uppsala
2022. augusztus 20. 22:48
A finn miniszterelnök legfőbb bűne, hogy kritizálni merte a magyar politikai elitet. Csak azt mondta, amit Ady Endre elegánsabban megfogalmazott 1899 május 17-én egy cikkben: "Sehol a nagy világban nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves szép magyar hazában." Ugyanabban a cikkben: "A jövő térképén Magyarország helyén egy fehér folt lesz evvel a felírással: Ez Magyarország volt, de elsikkasztották.
Zolotarjov
2022. augusztus 20. 12:51
Sandi mandi..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik