Bekérették az orosz nagykövetet Rómában

2022. október 03. 20:06

Szergej Razovot az ukrajnai területeken megrendezett „referendumok” miatt kérették be.

2022. október 03. 20:06
null

Bekérették hétfőn a római külügyminisztériumba az orosz nagykövetet az ukrajnai területeken megrendezett „népszavazások” miatt. Ezután az Oroszországi Föderáció római nagykövetsége közölte, hogy Szergej Razov nagykövet határozottan visszautasította az olasz fél álláspontját. Az orosz nagykövetet a külügyminisztérium úgynevezett diplomáciai főtitkára, Ettore Sequi nagykövet fogadta.

Sequi azt mondta Razovnak:

Olaszország határozottan elítéli a „hamis népszavazásokat”, és ezek eredményét Róma nem ismeri el.

Vlagyimir Putyin orosz elnök múlt hét pénteken jelentette be Luhanszk, Donyeck, Herszon és Zaporizzsja megyék annexióját a szeptember 27-én lezárult „népszavazások” után.

(MTI)

Nyitókép: AFP (Razov és Medvegyev)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. október 04. 07:04
critikal man-nál az igazság. Ezt a bekéretést pedig, a tévedések elkerülése végett nem Meloni, hanem az ügyvezető libsi Prodi kormánya tette. Az, hogy ez a cikkből kimaradt sokat mond, az MTI propagandistája elköteleződéséről.
critical man
2022. október 04. 03:45
Az oroszok pont leszarják, hogy mit pampog a nyugat. Nem is kérték, hogy ismerjék el. Leengedték a sorompót a nyugati határaikon, oszt jónapot. Én olvastam Putyin külpolitikai doktrínáját. Teljesen elszakad a nyugattól, ami és akivel még működik, azt hagyja, de nem erőlködik a nyugattal. Menthetetlennek, degeneráltnak és megállapodásra alkalmatlannak tartja, mert az írott szerződéseket sem tartják be.
Burdisgarage
2022. október 03. 21:07
A moszkvai amcsit bekérették már a vezetékek miatt? Sőt! Az Oroszok saját magukat, mert lőtték magukat? He? Irgum-burgum!
olajfa1
2022. október 03. 20:53
Ez volt ennek a kormánynak a HATTYÚDALA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik