Dopeman: Egy tanulsága van Suhajda Szilárd halálának, semmi más

2023. június 03. 14:36

A zenész, dalszerző őszintén beszélt a magyar sportoló tragédiájáról.

2023. június 03. 14:36
null

Az ATV Csatt című műsorának június 3-i vendégei Horváth Oszkár, rádiós műsorvezető, Pityinger László Dopeman, zenész, dalszerző, Lentulai Krisztián, a Mediaworks főmunkatársa és Magyar Dávid rádiós műsorvezető voltak.

A beszélgetés során többek között Suhajda Szilárd tragédiája is szóba került, melynek kapcsán Dopeman úgy fogalmazott, annak egy tanulsága van: „a véleményeink, a reflexióink nekünk tartanak tükröt.

– mutatott rá Dopeman.

A beszélgetés említett részét eljes hosszában az alábbi videó 22. percétől kezdődően nézheti vissza:

Nyitókép:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. június 05. 18:03
Dopeman kutya! Te megélhetési zaj csináló ,törpe köszörüs köcsög! Mikor jön az Eus pénz törpe szarházi? Ja, a gazdi ezt is elintézte! Ha ha ha ha ha!
Nemkellnév
2023. június 04. 13:53
Nézem ezeket a szereplőket, akik nagyon okosnak, nagyon tájékozottnak és nagyon informatívnak igyekeznek látszani. És végül csak legyinteni tudok rájuk. Nyilván egyik sem hülye, egyik sem tudatlan, de mindegyiknek van egy nagyon jól behatárolható érdeke, hogy mit miért mond. Egyik sem tud őszinte lenni. Tehát a műsor értékelhetetlen, öncélú.
Xplorator
2023. június 04. 08:51
Nem értem, miért kell ezt a buta cigányt ilyen beszélgetős műsorokba meghívni, mikrofont adni neki, hogy úgy csinálhasson mintha valami bölcs lenne... Ahhoz ért, hogy megy lopni. Ezt meg is "énekelte"...
néhai Ch.Pilot
2023. június 04. 07:45
Szerintem is van egy tanulság. Kellő alázat és tisztelet nélkül nekifogni egy tevékenyégnek, magában hordozza a kudarc, akár tragédia lehetőségét. Bár mindig is voltak úgynevezett "vakmerő" emberek, "fenegyerekek", jelen korunkban az 50 év alatti generáció tömegesen mást sem tesz, mint kihívja a Sorsot. Annyi az úgybevenezett "extrém sport", életveszélyes "hobby", mint még soha a z életben. Mert ők "unatkoznak". Nekik már "kevés" az a kihívás, amit az lélet alapból nyújt. Életveszélyesen sportolnak, közlekednek, élnek. Életveszélyesen élni - ez önellentmondás, de ezt teszik. Fittyet hánynak a fizika törvényeire, és amivel kezdtem: nincs meg bennük a kellő alázat és tisztelet. Aztán jön a döbbenet, és gyűlnek a sírokon - ha van sír - a plüss szivecskék és plüss macik. A záró mondatomért sokan fognak utálni, ezért előtte leírom: ez nem a kizárólagos véleményem. Suhajda Szilárdban tisztelem a sportembert, eddigi teljesítménye elismerésre, sőt akár csodálatra méltó. Nagyon kevesen képesek ilyenre. Bizonyára jó ember is volt. A fényképei alapján egy kedves, pozitív személyiségnek sejtem őt. Most azonban nem mérte fel helyesen a helyzetet. Nem tisztelte a Hegyet. Nem fordult vissza, amikor aztkellett volna tennie. Tehát: kockáztatott és veszített. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik