2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Színes

Stewardess fedte fel a titkot, miért nem szabad vécépapírt használni a repülőgépeken

Érdemes hallgatni arra, aki a fél életét a levegőben tölti!

  • Stewardess fedte fel a titkot, miért nem szabad vécépapírt használni a repülőgépeken

Alighanem tudhat egyet s mást a repülésről az, aki utasszállítókon dolgozik. Épp ezért lehetünk hálásak azoknak a stewardesseknek, akik TikTok-oldalaikon felfedik a légi utazások apróbb-nagyobb praktikáit, mint ahogy teszi a Miamiból származó Brenda is, aki Flight Bae B néven avat be minket olyan repülőgépes titkokba, mint hogymiért nem szabad vécépapírt használni, ha kimegyünk a mosdóba.

Mint videójában Brenda elmagyarázza, a turbulencia miatt bizony ha férfiak pisilnek, az megy mindenfelé, jóval nagyobb szórásban, mint egy áltagos vécében, és így az aránylag alacsonyra elhelyezett vécépapír is kap jó adagot belőle. Ha ebbe belegondolunk, akkor máris megértjük, miért nagyon-nagyon rossz ötlet használni.

 

Na jó, de akkor helyette mit? A légiutaskísérőnek erre is van megoldása: minden mosdóban van kihelyezve papírzsebkendő, ez azonban jóval magasabban van, mint a vécépapír, mondhatni "biztonságos magasságban". Illetve természetesen mindig lehet megoldás, ha saját papírt használunk, de aligha lehet minden utas ennyire felkészült.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

Havasi Katalin, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint nem szabad félvállról venni a fertőzéseket, és van néhány praktika, amivel ha elkerülni nem is tudjuk, de csökkenthetjük a betegségek kockázatát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!